|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del
27.3.2009 22:42:15   
Tina 28
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Naš se je pa po teh instant kosmičih ful redil, tko da sedaj kar pazim. Mi je pa ful dobra od milupe ena gresova kašica, ki se z mlekom zmeša, tak srček je na škatli. Ful dobra, jo vedno mal več nardim, da pol ostanek pojemuser posted image user posted image user posted image

Saj te niso instant...so sam kosmiči.....ne tisti kot za kašice, ko samo zmešaš z vodo. Jaz dam zdaven toplo vodo, da izenačim temperaturo in da ni preveč gosto

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 176
27.3.2009 22:42:22   
RMRM
Tina, kakšen jogurt pa je bio?  Jaz mu dam popoldne al skutko s podloženim sadjem, al milchreise, ma tud ful rad, al pa jogurt pa mal kruha not, ker po samem jogurtu je čez pol ure lačenuser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 177
27.3.2009 22:42:58   
Anonimen

Nya, sem šele zdej vidla, da so se ti številke pri Lukasovi teži mal pomešale. Sem ti ZS poslala, da ko boš popravljala, da še to popraviš, ok?

popravljeno - se opravičujem za napako

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 178
27.3.2009 22:43:55   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

kaj pa grozdje, a ste že probale

Jaz nisem...pa pomojem ne bi bla panika...sam tolegrozdje je meni čist ne, ker ni sezona.user posted image

je pa ful dober, sladek, njamii. Sam mu še nisem dala.

Nya, kako si pridna. Si že popravila, hvala.user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 179
27.3.2009 22:48:28   
Tina 28

Tina, kakšen jogurt pa je bio?  Jaz mu dam popoldne al skutko s podloženim sadjem, al milchreise, ma tud ful rad, al pa jogurt pa mal kruha not, ker po samem jogurtu je čez pol ure lačenuser posted image

V merkatorju sem ga našla...piše gor s pisanimi črkami Bio...in v hoferju tudi. Sam eni iz merkatorja so z mislijem in vsebujejp lešnike...še pravi čas sem doma vidla..in je šel v moj želodček.

Mlečni riž je pa meni ful sladek...čeprav odvisno kaj kupiš

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 180
27.3.2009 22:50:10   
Tina 28
Jaz zdaj čakam na breskve, marelice...vsi obžujemo...pa nektarine. Jagode jaz noro rada jem..še lansko leto sem jih ful jedla preden sem šla rodit. Sem bla za v Zgošo zmenjena za cel zaboj, pa je Anja pohitelauser posted image .
A jih pri enem letu pa lahko jejo?

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 181
27.3.2009 22:50:38   
RMRM
Vidim,da ste šle user posted image user posted image user posted image . Nočko. Grem tud jaz user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 182
27.3.2009 22:53:42   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

V merkatorju sem ga našla...piše gor s pisanimi črkami Bio...in v hoferju tudi. Sam eni iz merkatorja so z mislijem in vsebujejp lešnike...še pravi čas sem doma vidla..in je šel v moj želodček.

Mlečni riž je pa meni ful sladek...čeprav odvisno kaj kupiš

Aha. Veš da sploh nikol nisem bila pozorna. Bom prav pogledala. Za poleti ko bo dovolj sadja, bi blo fino ga kar sam delat. Sem že parkrat hotla ta aparat za jogurte delat kupit. 

Ja, se strinjam, mlečni riž je res sladek. Jaz mu dam navadnega al pa z jabolkom. Sej ponavadi ga sama skuham, sam če pa kam gremo, je pa fajn.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 183
27.3.2009 22:55:47   
RMRM
Tina, jagod sem jaz tud na tone pojedla ko sem bla noseča. Najbolše so ble iz Lidla. Sem jih kar po pet, šest košaric naenkrat kupovala, sem bla v centru pozornosti, ko so ble na tekočem traku same jagodeuser posted image user posted image user posted image .

Zanimivo, pri Sari so ble pa na tapeti pomaranče. Pri Marku se pa ne spomnim. Po moje tud pomaranče.user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 184
27.3.2009 22:57:34   
Tina 28
Ja...to pa res...jogurt je le manj nasiten. Če kam grešuser posted image user posted image ...mi ravno neuser posted image .

No pol se bom pa še jaz poslovila...k se nikol neuser posted image .

Gooodnight...jaz grem zdaj Nejca preoblečt..k je končno mal zašvical...in k sreči ne s 40user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 185
27.3.2009 23:00:57   
RMRM
Tina, nočko, pa user posted image user posted image user posted image za Nejca.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 186
28.3.2009 7:51:31   
Samsa
Dobro jutro user posted image

Sicer je pri nas že dan - Lara se je zbudila ob 4.23 user posted image user posted image , tako da pijem že drugo kavo.

Za vas pa : user posted image  in za okrepčilo user posted image

Vse najboljše obmesečnikom user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 187
28.3.2009 10:38:50   
Anonimen
Jutro

včeraj ste pa imele debatouser posted image hvala za kakšno idejo glede hrane. Jaz ji citrusov tudi še nisem dala,pa sv. mesa, jagod, medu, arašidov v glavem tistih stvari,ki so alergeni.
Jaz le nimam idej kaj popoldne dajat. Dopoldne poje sadje, ponavadi banano,jabolk pa kakšen piškot dam vmes-zmiksano, včasih komb. z melono al pa dam malo kivija noter. Popoldne pa je kakšno skutko, kupljenih kašic ki se mešajo z vodo al pa mlekom mi noče več jestuser posted image ,edino kar mi je je še mlečen gres.
Za kosilo pa če se  le da skuham za vse enako, razen če imamo mi kaj exstra takrat njej posebej skuham. Zadnje čase ima zelo rada korenček z gresom.user posted image

RMRM uživjata danesuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 188
28.3.2009 10:43:02   
Anonimen
Tina kako je Nejc?

RMRM se strinjam, najboljše jagode so bile iz Lidlauser posted image

grozdje- ga še nisem dala

jajca- ga še ni dobila, razen v rezancih v juhi

gobe- naj jih ne bi mislim, da celo do dveh let dajal

makaroni in čežana- bo treba enkrat poskusit

paradižnik- je alergen in je treba biti pazljiv, samega ne smeš dajati, ni pa nič narobe v rižoti,kakšni omakci

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 189
28.3.2009 11:10:17   
lunca14
Čao čvekice,sem na brzino preletela,in videla da je tekla beseda o hrani,mi jemo sadje jabolko,in banane,za koslio ima najraje makarone......skratka je tisto,kar jemo mi,razen če ni preveč pikantno,večerja še vedno pri meni.Mi je pa danes maj skuhal zajtrk:dva jajca je žvrkljal,dal zdraven še bobi palčke,malo posolil,dal še malo sladkorja,moke,in evo mami zajtrk,pojej,boš povedala,če je dobrouser posted image ..............mmmmmmmmmmmmmmm,kako je blo dobro....................je romalo hitro v smeti,ko se je obrnil stran.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bolančkane otročke,čim prej se pocartajte...................dirkam ven,k moji četici,no lun trenutno spi.....ponoči pa spet nič ne spi-groza..........

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 190
28.3.2009 11:59:04   
Anonimen
Maj ti si tapravi gurmanuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Ninny,gres pa korenje.To skupaj v vodi skuhas,al kako??
Moja ima danes juho govejo+polento+korenje+cvetaco+kolerabo...seveda mix.

Je sla ravn spat.moz na en razgovor,Tali dela nalogo,,,,jaz pa hit na rruser posted image .
Grem zdaj se kavo do konca popit,me ze vse dopoldne caka.
Oj,Samsa,zajtrk je super,kave so pa vedno tko dbesticne,ce bi jo lahko vsaj dol vzelauser posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 191
28.3.2009 12:05:28   
Taanikaa
Dan..čestitke za novi del!!!
Nya imaš zs.

Lep vikend želim vsemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 192
28.3.2009 12:12:50   
Anonimen
Didlinee ni...se 127 postov,in jo dohitimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 193
28.3.2009 12:13:13   
Anonimen
126.....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 194
28.3.2009 12:16:23   
Anonimen
Anzej,Azbeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 195
28.3.2009 12:29:18   
lunca14
kleo imš zs

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 196
28.3.2009 13:18:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Didlinee ni...se 127 postov,in jo dohitimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem sem. Sam imam mal generalne...perem eno veliko škatlo plišastih igrač, pa sušim, pa sortiram kar ni dobro. Se mi zdi, da mamo preveč igrač, tamala se kar zakoplje noter.user posted image Pa kolk je teh pojočih, da se ti kar mal scufa, če začne vse igrat user posted image user posted image Včeraj sem pa oprala poganjavček od nečakinje, je kot nov.user posted image Od Tomy-ja.
Pa danes smo prvič se usedli na kahlico in rezultat je bil LULANJE. user posted image user posted image user posted image Sem mislila, da bo kakala, ko vedno po zajtrku, pa ni nič, je komaj prej po kosilu.user posted image Se ji tolk fajn zdi na kahlici sedet.user posted image

Lunca, Maj ti pa že kuha?user posted image Bravo no, sej važen je namen.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 197
28.3.2009 14:15:17   
Anonimen
Slovenka,TI SI MOJ IDOLuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Splišni, s temi 'ne moreš verjet' se pa ti malo pomiri in rajši pri sebi zadrži. Ti kar malo bontona manjka, se mi zdi... Bi tudi sama sedaj lahko rekla, da ne morem verjeti nečesa glede tebe, pa ne bom... Si pač doktorica pediatrije, kaj morem, in vse veš, za vse otroke... Upam, da dobro zaslužiš z vsem tem znanjem. :::::Slovenka

IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

IZVIRNO SPOROČILO: suzi26
slovenka,moj se mi prej ni NIKOLI zbujal ponoči zaradi tega da bi bil lačen.
vedno mi je spal od osmih zvečer pa tja do sedmih pol osmih.
ampak zdej opsažam neki časa pa da mi več tko ne spi,ponoč se mi enkrat zbudi,ampak to zaradi tega ker je žejen.
dones ponoč sem pa tud mislila da je žejen,ampak se je izkazalo da je lačen,kar me je presenetlo.

Ja, itak  naslednjič te bo pa presenetilo, ker bo otroček željan igre.user posted image

Otrok ni ne žejen ne lačen, samo obvlada "manever", da se da zbuditi in ne zaspati nazaj, brez da ga mamica uspava. To je vse.

Verjetno si ti mamica tudi njenega otroka, a ne? Ker ga očitno zelo dobro poznaš... Po moje boš v prihodnje med ta tečnimi taščami, zoper katere se punce tu gor pritožujejo, ker jim pamet solijo, vse vedo in njihove otroke po svojih sodijo...

Uh, me motijo takšni zadirčneži tu gor na forumu, vsevedi in oh in sploh... :::::Slovenka

............upam,da mi ne zameris,samo sem prav ponosna nateuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 198
28.3.2009 14:27:27   
Anonimen
kleopatra  - si tukaj? jaz sem tud brala tole - in res slovenka - vsa čast

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 199
28.3.2009 14:33:31   
lunca14
user posted image user posted image user posted image ja bravo,kje se pa je odvijala ta tema................babji firbec..........moj nejko je šel pa danes prvič na kahlico lulatuser posted image user posted image user posted image ,pa lun je spet ful pojedel kosila-špagete s tuno,on sploh ne mara bebi hrane,je pa zelo lepo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?

Da. (86%)

Ne. (14%)

Število vseh glasov: 7

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!