Tina 28 -> RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del (30.3.2009 16:50:32)
|
ojla vidim, da mate vsi pestro doma AS..upam, da se vaš črn scenarij odvije do konca čimbolj pozitivno Kleo...mene je tud strah za vsako stvar...sploh tole vstajanje...je pa že sama ugotovila, da nekatere stvari niso najbolj stabilne...sem ji pokazala tako, da sem bla zraven (pisarniški stol npr.)...čimmanj takih nezgod. Kar se posteljiče tiče...jaz še kar prižigam angelcare, če bi slučajno kaj blo (kovtri,...) Slovenka...zadnjič si fajn zapisala...drugače mislim, da mate res fajn pošlihtano...lahko si tud kaj prvošte...in veseli me, da si zelo zadovoljna. Veliko takih, ki so uspešni kot ti želijo potem še več in še bolj vplivnost šibat. Lonapo...upam, da se vam res umiri tale mimohod bolezni...ena za drugo....pa merkej tavelkega, da se ne bo nalezel. Čepra je to težko. Nejc je prejšnji teden zbolel...zdaj sta bolna oba. Drugače pa je Anja bolje...ne kuha (včeraj je bla zadnja hujša vročino popoldan...40.5...in pol je dobila četrtinko voltaren svečke. Ponoče je zrasla še za paracetamol...danes pa je v mejah normale...je pa sitkana...pa tud zobki jo matrajo. Svečka za svečko iz nosa in kašljanje...Nejc pa isto.
|
|
|
|