Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.5.2009 22:49:19
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14
slovenka čakam odgovor,kaj je bil tist tam gor?
Mario mu je bilo ime. Torej?
Ampak je bil že zdravnik, na sprecializacijskem študiju, tako da ni bil kak tipičen... Zdaj se pa že branim. Ne, je bil super. Zelo fajn spomine imam nanj. Me je lepo pazil v tem velikem, tudi nevarnem mestu za punco pri 21 letih, ki ni bila še nikjer prav... nisem vedela, kako deluje podzemna in nič...
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.5.2009 22:49:47
lunca14
.................ni še ziher je v zamudi že 10 dni,znaki precej mešani,tako,da počakam,še kak dan ali dva pol pa akcija,sem sploh ne vem,če naj svojmu povem,ker tole je,čist iznenada...........
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.5.2009 22:50:57
slovenka
.................ni še ziher je v zamudi že 10 dni,znaki precej mešani,tako,da počakam,še kak dan ali dva pol pa akcija,sem sploh ne vem,če naj svojmu povem,ker tole je,čist iznenada...........
uuuuuuuuuuuuu, to pa je novica. A gremo na 8. del s to debato?
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.5.2009 22:52:53
Anonimen
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.5.2009 22:53:10
mtinca1
zdaj bom pa vsak dan na rr - da zvem za ziher. .... mislim, da je na poti...