Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.5.2009 19:05:07
|
|
|
|
babysolza
|
Ola! Evo, me tudi doma, super zadovoljne z današnjim izletom. Didli, hvala za kavo. Zdej jo maš v dobrem za vsa nadaljnja srečanja. Alea - mljask mljask. Kot sem ti rekla - po novem si taboljša frendica od mojega - je zmazal kos v trenu oka in me še skori nadrl, zakaj sem prinesla sam en košček. Pri nas zagotovo ne bi do skrinje prišla. Mtinca in nya, hvala za fajn šoping. Z vama pa moj ni najbolj zadovoljen. Slovenka - sej maš eno fajn varuško - v dvoje bosta pa ja zmogli? In bravo za članek!!!
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.5.2009 19:05:42
|
|
|
|
babysolza
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.5.2009 19:06:42
|
|
|
|
babysolza
|
Joj, kolk so luštne fotkice. So res hecni, vsi približno enako veliki.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.5.2009 19:25:58
|
|
|
|
anaj22
|
ekole še tle gor slikice od mene
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.5.2009 19:36:03
|
|
|
|
slovenka
|
Pravi lubiji. Samo res to niso več dojenčki. In naša je tudi približno tako videti, zdaj šele vidim
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.5.2009 19:43:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza Mtinca in nya, hvala za fajn šoping. Z vama pa moj ni najbolj zadovoljen. ker???
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.5.2009 19:44:30
|
|
|
|
Anonimen
|
grem sam malega dat spat - ker očitno ne ve, da je čas za spanje - pa pridm nazaj
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.5.2009 19:46:14
|
|
|
|
alea01
|
ola mamičke Krasen, prečudovit dan didlinaa hvala za pijačko, nya hvala za spominček Imela sem se super duper fino. Bilo bi fajn, da ponovimo. Lokacija...idealna. *Mojca*, še enkrat za takšno lokacijo. Punce...vse ste tako zelo simpatične, da škoda da se tega podviga nismo lotile že prej. Res je bilo fajn z vami poklepetat. Da o otročkih sploh ne govorim. Ela hodi in lupčke tala. Je en kup lupčkov Izabeli dala. Pa škatlico prime in jo nese. Lana, krasotica mala blondinka taprava...se je prišla mal k meni stisnit in pocarkljat. Anja tudi že par korakov sama naredi in je bila pridna in lepo sodelovala...torej...bo kmalu tudi v vrtcu kul...Tina brez skrbi Sabina ima frizurco na ježka..ji ful paše in je pokazala kako se igra ku-ku...no sem tudi jaz Izabeli to dvakrat pokazala in zdaj se še mi igramo igrico pokrivanja oči...Hvala Sabina za rasvetljenje Izabeli. Izabela je pa prosjačila za hrano ko jo je mamica futrala Sara, še ena blondinka. Glede na to, da naj bi veliko pojedla(tako vsaj pravi njena mamica) je prava manikenka in velika...kot mamica..zna pa ogromno stvari za pokazat...No, mene je bilo mal sram...k naša pa nič ne zna pokazat Lara, raziskovalna princeska polna energije, ki je pa hitro zapustila prizorišče dogajanja.... Ema, zelo pridna puža... se je pa vrtela samo okoli Lukasa..hm..zanimivo Žiga tudi hodi in je mal na Izabelo navalil in jo lubčkal. Samo Izabela se ni dala...je zvesta Lukcu...čeprav je tudi Lukec na skrivaj neki šarmiral z Saro in Lano Jaka, šarmer ta pravi. Se veliko smeji in šarmira vse okoli..ni važno ali je bejba ali pa dedc Luka Patrik gre čez vse ovire... Si stvar najprej ogleda pol se pa napoti do nje. Nobena stvar ga ne ustavi. Tudi, če ga mami ne vem kako zabarikadira, da ne bi ušel Luka je bil pa sam svoj gospod v svoji hišici(igralni). Nobenega ni zraven pustil... no pred tem je pa še vse bejbe moral mal prešlatat..Ne samo Izabelo...tudi druge. Pa še jaz sem ga mal pohodila. Mogoče je bil pa to vzrok, da je mal premal Izabelo šmirgljal. Na začetku je neki hodil okrog njenega vozička,,... pol je pa videl, da je bejb ogromno in mulc je pameten..kaj bo samo z eno...še druge treba mal pošlatat Lukas zelo simpatičen fantič z super frizurco in z okusom za modo, je vse lepo opazoval in bil zelo priden
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.5.2009 19:54:53
|
|
|
|
alea01
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Sam se to...Nyyyyyyaaaaaa,jutri ti pridem spucat akvarij.Dopoldan okoli 10h.Glej da bos doma draga, če ti prideš - bom! reesss??Takle je nacrt...pridem okol 8h,spucam akvarij,pogledam slike,ti pokazem svoje,me mal pokritiziras,greva na dejt k junijkam,pojeva cim vec gibanic,sibava do Tine na vrticek,pol k Alei na kosilo,vmes Izabela najinedva nauci lepega obnasanja,midve poslusava predavanje o dobrem kuhanju in urejenem stanovanu,skocva k Mojci na cvicek,podprti k Slovenki na biljard,skusava osvajat njenga klenega moza ,nazaj do Mojce se podpret,potem pa k RMRM prespat.Lahko se ti kaj predlagas . ojoj ...dober plan...sam očitno se je moglo nekje zalomit...se ne spomnim, da bi bila Meri na dejtu.... ima tako krasno čupico..bi si ja to zapomnila
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.5.2009 20:04:53
|
|
|
|
RMRM
|
Joj, pozabila, sori Nya. Nya, hvala za pikopoko. Bo Lukasku ziher prinesla srečo.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.5.2009 20:06:43
|
|
|
|
RMRM
|
alea, ful luštno obnovo si nardila.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.5.2009 20:09:07
|
|
|
|
*Mojca*
|
kleo cviček zate pa res čaka za najprej pa še za se podkrepčat
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.5.2009 20:09:33
|
|
|
|
*Mojca*
|
sevedaaaaa hvala Nyi za pike poke
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.5.2009 20:25:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, seveda hvala za pikepoke, nya
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.5.2009 20:32:04
|
|
|
|
Samsa
|
Čeeeeeeer Hvala za družbo, pikopoko ( Nya ) in kavico ( Didlinaa za uhe te bom ). Lepo vas je blo spoznat Upam, da še kdaj to ponovimo . Priporočam se za slike - na mail p.s. Alea dobro si ti to obnovila
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.5.2009 20:45:02
|
|
|
|
alea01
|
ja.....jaz se tudi priporočam za slikice . Ker nisem imela fotiča . Upam, da je res bila gibanica zakaj, ker ste jo očitno kar preživele, če se javljate na RR ...jaz je namreč nisem jedla
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.5.2009 20:45:44
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa Čeeeeeeer Hvala za družbo, pikopoko ( Nya ) in kavico ( Didlinaa za uhe te bom ). Lepo vas je blo spoznat Upam, da še kdaj to ponovimo . Priporočam se za slike - na mail p.s. Alea dobro si ti to obnovila jaz tudi, prosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.5.2009 20:49:10
|
|
|
|
*Mojca*
|
Jaz vam bom poslala jutri. Grem samo še spat. Bom pa poslala tistim, ki vas imam na FB. Če bi še katera, naj mi javi mail na ZS. Baj baj
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.5.2009 20:50:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Na FB so fotke :)
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.5.2009 20:50:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Alea- moj je rekel, da je full dobra gibanica pa se strinjam z njim-tako da se še priporočam Fotke-ravno sedaj jih urejam, ampak jih je okoli 100, bom naredila najprej en albumček na FB potem pa če katera hoče jih pošljem samo rabim maile.
< Sporočilo je popravil ninny -- 6.5.2009 20:51:41 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.5.2009 20:50:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Na FB so fotke :) videla, videla jaz jih bom tud sedaj gor dala
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.5.2009 20:51:46
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 ja.....jaz se tudi priporočam za slikice . Ker nisem imela fotiča . Upam, da je res bila gibanica zakaj, ker ste jo očitno kar preživele, če se javljate na RR ...jaz je namreč nisem jedla hmmmm.... jaz sem jo pa čisto zgrešila - nisem prišla do gibanice Definitivno je treba ponoviti z gibanico vred
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.5.2009 20:53:18
|
|
|
|
alea01
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: alea01 ja.....jaz se tudi priporočam za slikice . Ker nisem imela fotiča . Upam, da je res bila gibanica zakaj, ker ste jo očitno kar preživele, če se javljate na RR ...jaz je namreč nisem jedla hmmmm.... jaz sem jo pa čisto zgrešila - nisem prišla do gibanice Definitivno je treba ponoviti z gibanico vred kako da ne? ...kje pa si bila? Verjetno si nisi upala vzet ..ziher je ziher
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.5.2009 20:53:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Samsa sva preveč na drugem koncu mize sedele pa še prehitro si šla.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.5.2009 20:54:38
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny Samsa sva preveč na drugem koncu mize sedele pa še prehitro si šla. Točno tako!!!!!
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.