Anonimen -> RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del (26.4.2009 14:37:07)
|
slovenka - bom ob priliki pofotkala pa dodala v album na FB, mam že nekaj malega gor Danes sva bla z Lukcem pri pediatru. Ni nič hudega, mava pa oba gljivice. Ja, super ne [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]. Pogruntala sem pa tko, da me zdej dva dni ful bolijo bradavice pri dojenju in ko sm dans zjutraj mal na netu pogledala, kaj bi to lahko blo, sem našla, da so to lahko gljivice - in potem sem še Lukcu pogledala v usta in seveda na notranji strani ličk opazila bele liske. Me je pa že zadnjič moj spraševal, kaj ima tamal to v ustih. No, v glavnem dobila sva daktarin, ga morm mazat s tem. Pa bomo videli, kako bo. Jaz se bom pa kr ene diete lotila - ni nič takega, sam sladkarije in sladkor na splošno morm čist črtat - kar bo težko, ker sem zadnje dni požrla boga in pol - in sem ugotovila, da to bo najbrž zarad tega. Mi je pa ful hudo, ker sem mu ukinla dans dojenje po kosilu - ker me tko bolijo bradavice, da je joj. Ne bi mu rada čist ukinla, sam če bova tale opoldnevni obrok - pa tud ne bo take panike. no, vsem želim lepo nedeljo
|
|
|
|