aleksandra silvija -> RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del (22.4.2009 14:22:04)
|
Hvala za sožalje. Tina tebi in tvoji Anji[sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif] Ti verjamem, da je ful grozno, ko že imaš splaniran nek sistem in se ti potem vse podre. Meni že 1 mesec manj porodniške zelo narobe hodi, ni pa sprememb glede ur varstva. zaenkrat! Ampak saj veš, da so otročki zelo prilagodljivi. Kleo--pazi na svoje očke! PREIMENOVANJE GLEDE NA NUMEROLOGIJO--Ja, poznam nekoga, ki si je malenkost spremenil ime, priimek. To mi še nekako gre, ampak da iz Vere Novak nastane Aivia Elizabethaea Mahhhdfuihfz[sm=smiley36.gif], mi je čisto mimo. Menim, da preimenovanje nima pravega učinka, če o tej osebi vsi razmišljajo po staro in da novo ime služi le za uradne stvari. Pa čeprav zahteva, da jo nazivajo z novim imenom. Poleg tega mislim, da ime ne naredi človeka, ampak obratno!!!! Anja---super novička[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]. saj ne morem verjeti, da boš še letos držala majceno sštručko v naročju. Čestitke še enkrat. Lepo. Tako fino mi je pogledat na tvoj ticker. PIŠKOTKI--jaz sem jih tudi prehitro zbrisala[sm=smiley36.gif]. K sreči klepetam samo tu pri vas[sm=smiley36.gif]. Za FB zadnje čase ne najdem časa.
|
|
|
|