mika -> RE: Kaj ste dobili (29.3.2009 10:44:51)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: mika Pri 18-ih letih sem že živela sama - v najemniškem stanovanju, ki je bil sicer mamina last, vendar sem ji plačevala mesečno najemnino - po simbolični ceni 100 evrov. Bognedaj takšne sile, da bi lastnemu otroku morala računati najemnino[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] . Tom Taylor, te občudujem kako si vse to zmogla, res. Hej, moj kolega je tud plačeval očitu najemnino, pa je bilo vse to shranjeno na poseben račun. Ko sta z ženo kupila hišo, je šlo vse iz tiste najemnine. Šlo se je za princip, da ceniš kaj dobiš oz. ti je ponujeno in je najboljša popotnica za naprej. Poleg seveda vseh dobrin, ki si jih deležen tekom otroštva. To je druga stvar. Ampak poznam starše, ki so otroku računali najemnino, ker je niso hotli več preživljat...(druga stvar je če so starši v slabi finanči situaciji). Ne vem...reč otroku pri 18ih znajdi se, jaz sem svoje naredla, je men žalostno. Nisem rodila otroka za 18 let, dalje pa ' z bogom'. Svoji hčeri imam namen pomagat dokler bom živa in jo pri tem seveda vzpodbujat, da se bo razvila v močno in samostojno osebo. Želim pa, da bo vedela da se name lahko vedno zanese, pa naj bo to samo pogovor. tak odnos imam jaz s svojimi starši in oni vedo, da se vedno lahko zanesejo name.
|
|
|
|