Hanaja -> RE: Majčice 2009 - 4. del (6.4.2009 12:42:50)
|
Še moje izkušnje z MŠ...sem hodila v marcu, v stari porodnišnici v Lj. in mi ni žal. Ful sem težko sedela, ker sem vajena ležat zadnje mesece, ampak mi ni bilo žal...se mi zdi, da sem vseen izvedela veliko novega. Ne vem, kam nameravaš it danes elyy? Ta moja je trajala cel mesec, če bi šla na vsa predavanja, mislim, da pride 3x na teden, po cca. 1,5h. Ena so tudi krajša. Prvi dan je samo informativni sestanek- manj kot 1h in dobiš urnik predavanj za cel mesec. Očetje oz. spremljevalci pa morajo nujno iti na 2 predavanji, ker kličejo in drugače ne dobijo potrdila. Pri nas niso omenili možnosti, da mal več plačaš in si vseeno lahko zraven, jaz sem razumela, da v Lj. ne moreš bit zraven, če nisi bil v MŠ. Ampak lahko gredo očetje tudi na nek "šnelkurs" ob drugih dnevih. Pozanimaj se! Midva sva šla skupaj na večino in se mu je zdelo zanimivo in mi je začel verjeti, da res ni kratek spisek stvari za prvega [sm=duda.gif]. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Dudica čestitke za pregled![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Pa še glede gužve v Lj. Zadnjič sem govorila z eno babico in kaj je rekla....da smo bili pari pač pridni [sm=sloncek.gif]v poletnih mesecih...zdej pa mamo gužvo[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] in da je vsako leto podobno [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|