ttmmbb -> RE: Majčice 2009 - 4. del (4.4.2009 0:48:41)
|
Jst sem pa danes vse zrihtala na CSD-ju. Tanja, kar se tiče porodniške, nikakor ni prepozno. Jaz jo nastopin 15.4. Plače so mi izpolnili 20.3, a sem toliko časa zavlačevala z oddajo papirjev. V službi so mi govorili, da kokr ne morejo vključiti marčevske plače, ker nastopim P 15.4, takrat pa so izplačila. Vraga ne morejo, ne da se jim. No danes na CSD mi reče, da glede na to, da sem vloge prinesla v mesecu aprilu mi morajo v službi vpisat še marčevsko plačo in da nikar ne skrbim, da se bodo že oni med sabo povezal. Se pravi, če bi do konca marca oddala bi bila zadnja februarska plača, ker pa sem aprila je marčevska. Nategnt te pa res hočjo vse povsod. Enkratno pomoč ob rojstvu dobim 9.4, dobila pa sem danes dohodnino. Oba morva plačat, jaz 72 EUR, mož pa 62 EUR, s tem da bomo vložili ugovor, ker nisva do 31.1. v olajšavo vpisala tamale. Vpisal jo bo on tko da bomo dobil dobrih 800 evrčkov, če pa bi jst pa dobrih 300. Ni važno kadarkoli bo prav prišlo. Barby - res TOPLO ti priporočam počitek. Kot prvo da se ti ne sproži porod, kot drugo pa da dete ostane v tem položaju. Če bi opazila, da se ti hoče obrnit, z obema rokama ob strani stisni zgornji del trebuha, tako ne bo imel placa za obrat. Sori, ne želim te strašit, a baje to radi naredijo. k-tja - Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> obseg glavice (HC) 6,1?!? Je možno, da je to kaka druga mera. To pa je čudn. A še kakšno daje zgaga? Mene danes ful peče. Zgleda bomo mel veliko las [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Matr ste mi nardile lušta s cukrom. Grem pogledat kaj bi še vase vrgla. Nočka
|
|
|
|