Masi -> RE: Majčice 2009 - 4. del (2.4.2009 10:35:03)
|
Dudi dej ti tole mal spremli na kolk časa maš te bolečine in otrdevanje. Tole so vsekakor že rahli popadki. Lahko da so zaenkrat še lažni ki se potem tudi nehajo. Lahko pa da se bo stopnjevala bolečina in bo vse skupaj mal bolj pogosto ratal. Takrat pa le ne odlašaj in se pojdi pokazat v por.. Je res da je zdej pa že počasi tak čas ko se ni več za hecat. Bodi danes bolj na izi in bodi pozorna na svoje telo. Mal počivaj in se ne naprezaj, pa boš ugotovila za kaj gre. Tako se je pri meni začelo pri Maksu. Ceu dan sem čutila tako čudno zbadanje v spodnjem delu trebuščka in otrdevanje. Sam mene je še mal v križu dajal. Ni bla to nevemkaj močna bolečina.Je blo pa za porajtat. Ker se do nekje treh ni ustavlo (od 7 zjutri) in sem namerla časovno da je to redno na 10 min in Kasnej še bolj pogosto, sem vedla da je to pa zares. Če bi pričakovala naraven porod in ne cr, bi še mal vztrajala doma, tako pa sem mogla it v por.že prej. Pri cr namreč ni dobro čakat ker je boljše da se porod ne začne intenzivno. Potem nastanejo komplikacije če se otroček ža preveč spusti v porodni kanal. Če maš pa nosečnost normalno obravnavano, pa pojdi se pokazat ko boš vsaj eno uro namerla te pop. na tri minute ali manj. Prej hodit je itak brez veze, ker te pošljejo domov, če nisi glih predaleč doma. Je pa pri popadkih tako, da se bolečina stopnjuje skupaj z odpiranjem. Na začetku niso tako močni, kasneje pa čedalje bolj. Je pa tudi odvisno kaj je za koga močno in kaj ne. Ene imajo zelo velik prag bolečine. Pri kolegici je ceu dan trajalo to zbadanje po malem. Niti ne tako redno in močno, pa ji je voda okrog polnoči odtekla. Ni sploh še prišlo do močnih popadkov. Seveda je potem rodila. Nočem pa strašit, dostim se teli lažni tudi ustavijo za par dni, pa se kasneje spet pojavijo. Ti sam spremljaj gibe otroka in svoje telo. Pa seveda poročaj[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|