Blueeyes -> RE: Majčice 2009 - 4. del (28.3.2009 10:30:17)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary12 Lep pozdrav punce, vas ne bom niti brala, ker sem bila od ponedeljka v bolnici in ste preveč načvekale. V glavnev v ponedeljek zvečer mi je otrdel trebuh in ni popustil kar 2 uri. Sva rekla da se grem v bolnico pokazat, ker ziher je ziher, no pa so me kar gor obdržal. CTG je kazal popadke, odprta pa sem bila za 1 prst. Po vseh pregledih so ugotovili tudi slabšo kri in številne bakterije v urinu. Tako so me dali na infuzijo na spasmax, potem magnezij in amoniksiklav, ki ga moram jemati še 7 dni. Dali so mi tudi dve inekciji za razvoj pljučk. No včeraj je ultrazvok pokazal da sem spet zaprta in ker živim zelo blizu bolnice so me poslali domov, ker se mi je že mešal. V glavnem, službo sem tako zaključila predčasno, sedaj pa je na urniku strogo mirovanje. Drugače da je z malim vse ok..imam dovolj plodovnice. Nekatere stvari so razvite že za 35-36 teden, druge pa 33-34 teden. Je pa mali že čisto pripravljen da pride. Končno pa je na ultrazvoku pokazal čisto malo obrazka...končno. Vedno kaže samo svojega pimpija. HIHI. V glavnem merkajte se punce, ker jaz nisem imela nikoli večjih problemov tako da je bil to kar šok. In zdj res samo ležim sedim. Mali naj bo notri vsaj še 2-3 tedne. LP upam da se bo vse uredu izšlo... da bo to čim prej za tabo (otrdevanje in seveda bakterije)... me veseli da se je mali končno pokazal... no, tud pimpija more kazat - da se ne bi slučajno zmotila in mu drezervirala žensko ime [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]... počivaj... bodi na rr... kle bomo z vesaeljem počvekale s tabo... kdaj maš pa zdej kakšen pregled??
|
|
|
|