Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kava dviguje pritisk... 26.3.2009 18:40:09
|
|
|
|
Abbey
|
Pritisk mi dviguje Kerensa z svojimi tisočerimi odprtimi trapastimi temami na dan....
|
|
|
|
RE: Kava dviguje pritisk... 26.3.2009 18:44:57
|
|
|
|
silvya
|
No, pa mi ni več dolgčas. Grem si še nekaj za prigriznit poiščem, ker so teme konstruktivne in globoke. Se moraš res dobro pripravit, da prideš skozi.
|
|
|
|
RE: Kava dviguje pritisk... 26.3.2009 18:45:07
|
|
|
|
liliana
|
Potem pa pojdi na sprehod......to baje znižuje pritisk......
|
|
|
|
RE: Kava dviguje pritisk... 26.3.2009 18:46:40
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: silvya No, pa mi ni več dolgčas. Grem si še nekaj za prigriznit poiščem, ker so teme konstruktivne in globoke. Se moraš res dobro pripravit, da prideš skozi. Samo ne pomfrija in majoneze.....ker boš poleg visokega pritiska fasala že uničen želodec.....
|
|
|
|
RE: Kava dviguje pritisk... 26.3.2009 18:52:08
|
|
|
|
silvya
|
Ni panike. Imam dober želodec in nizek pritisk.
|
|
|
|
RE: Kava dviguje pritisk... 26.3.2009 20:56:56
|
|
|
|
kaya2007
|
ja pogosto odpre kakšno butasto temo..ampak saj ni edina..in konec koncev je potem vsaj kaj za brati, za teme na višjem nivoju je pa treba it kam drugam
|
|
|
|
RE: Kava dviguje pritisk... 26.3.2009 20:57:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* ... Coca-Cola uničuje jetra... a je še kaj takega? Prosena kasa je za lepe lase.
|
|
|
|
RE: Kava dviguje pritisk... 26.3.2009 21:05:29
|
|
|
|
nejcko
|
Ajdovi žganci pa delajo mleko - osebno preverjeno in dokazano par dni nazaj
|
|
|
|
RE: Kava dviguje pritisk... 26.3.2009 21:06:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko Ajdovi žganci pa delajo mleko - osebno preverjeno in dokazano par dni nazaj plus polenta. Da o pivu ne govorimo.
|
|
|
|
RE: Kava dviguje pritisk... 26.3.2009 21:42:57
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
|
|
RE: Kava dviguje pritisk... 26.3.2009 21:43:16
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* ... Coca-Cola uničuje jetra... a je še kaj takega? Prosena kasa je za lepe lase. laž. jaz sem zrasla na proseni kaši, pa moji lasje niso bogvekaj
|
|
RE: Kava dviguje pritisk... 26.3.2009 21:44:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* ... Coca-Cola uničuje jetra... a je še kaj takega? Prosena kasa je za lepe lase. laž. jaz sem zrasla na proseni kaši, pa moji lasje niso bogvekaj na lase, ne v usta hehe, saj ne vem
|
|
|
|
RE: Kava dviguje pritisk... 26.3.2009 21:44:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj Čista laž.
|
|
|
|
RE: Kava dviguje pritisk... 26.3.2009 21:45:34
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
A, ja? Kaj pol, priporočaš viski?
|
|
RE: Kava dviguje pritisk... 26.3.2009 21:46:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* ... Coca-Cola uničuje jetra... a je še kaj takega? Prosena kasa je za lepe lase. laž. jaz sem zrasla na proseni kaši, pa moji lasje niso bogvekaj na lase, ne v usta To je pa ze drobni tisk .
|
|
|
|
RE: Kava dviguje pritisk... 26.3.2009 21:46:51
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* ... Coca-Cola uničuje jetra... a je še kaj takega? Prosena kasa je za lepe lase. laž. jaz sem zrasla na proseni kaši, pa moji lasje niso bogvekaj na lase, ne v usta hehe, saj ne vem o mater no, od znotraj torej ne deluje
|
|
RE: Kava dviguje pritisk... 26.3.2009 21:47:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj A, ja? Kaj pol, priporočaš viski? Trenutek, prosim, da pogledam v agendo in statistiko skupaj vrzem. Ampak pivo ziher ni, to vem iz glave.
|
|
|
|
RE: Kava dviguje pritisk... 26.3.2009 22:32:04
|
|
|
|
SOULatka
|
Pivo NE proizvaja mleka. Morm vam razloži, da boste se za vse večne čase znebile tega prepričanja. Zakaj pravijo da pivo; lahko je tudi wisky ali vino. Gre za to, da ko mami spije pivo, jo ta malo sprosti, če spije 2 je še bolj sproščena. Mleko pa bolj se proizvaja, bolj je mami sproščena. Če bi bile vse sproščene in ne v strahu in stresu bi vse dojile. Torej: pivo mami sprosti, zato mleko bolje teče. ( pa recimo: če bi se ga fajn napila, ga bi bilo v potokih:)
|
|
RE: Kava dviguje pritisk... 26.3.2009 22:36:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: SOULatka Pivo NE proizvaja mleka. Morm vam razloži, da boste se za vse večne čase znebile tega prepričanja. Zakaj pravijo da pivo; lahko je tudi wisky ali vino. Gre za to, da ko mami spije pivo, jo ta malo sprosti, če spije 2 je še bolj sproščena. Mleko pa bolj se proizvaja, bolj je mami sproščena. Če bi bile vse sproščene in ne v strahu in stresu bi vse dojile. Torej: pivo mami sprosti, zato mleko bolje teče. ( pa recimo: če bi se ga fajn napila, ga bi bilo v potokih:) Luba duša, od kje pa ti, ob tej uri in po dolgem casu ?
|
|
|
|
RE: Kava dviguje pritisk... 26.3.2009 22:52:57
|
|
|
|
nejcko
|
IZVIRNO SPOROČILO: SOULatka Pivo NE proizvaja mleka. Morm vam razloži, da boste se za vse večne čase znebile tega prepričanja. Zakaj pravijo da pivo; lahko je tudi wisky ali vino. Gre za to, da ko mami spije pivo, jo ta malo sprosti, če spije 2 je še bolj sproščena. Mleko pa bolj se proizvaja, bolj je mami sproščena. Če bi bile vse sproščene in ne v strahu in stresu bi vse dojile. Torej: pivo mami sprosti, zato mleko bolje teče. ( pa recimo: če bi se ga fajn napila, ga bi bilo v potokih:) Saj to vemo, ampak izgovor je pa priročen
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?