thaiss -> RE: Južna Primorska 2.del (27.6.2009 21:40:29)
|
Čer, Matia je lihkar zaspal, se je ta teden navadil hodit kasneje spat, v ponedeljek pa bo kriza zjutraj za vstat[sm=zmeden.gif] Popoldan smo šli s kolesi do Žusterne, ma smo se kmalu odpravli nazaj, ker se je začelo oblačit...ko smo se parkirali pred blok se je uscalo. IZVIRNO SPOROČILO: nektarina Thaiss,če se nobena od tistih,ki jih vidiš bolj pogosto ne javi ti jaz odstopim kupone,ker jih ne rabim in ti jih lahko prinesem v ponedeljek. nektarina, če si tako prijazna in kupona res ne rabiš, bi ti bila zelo hvaležna. Zraven pa rabim še Hervisovo kartico, tako so mi punce na forumu povedale. Povej kje bi se lahko zmenle za prevzem?! Hvala!!! Matia je začel sam pedalirat,ampak res poganjat tricikla par dni po 2. RDju, imamo pa en malo večji tricikel, kot pravi asso je te lažje poganjat kot une plastične. Kolo pa smo probali že kak mesec nazaj v Hervisu in mu gre super, danes smo ga rezervirali in v torek ga gremo iskat[sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif] Faza zakaj pa pride kar zgodaj ja... ali pa sploh ne pride Pri Tarin je zdej Kaj je to... milijonkrat na dan. Danes pa je pol popoldneva govorila: me je piču omar... Joj, je ena velika klepetulja, jaz sem pa mislila, da z nje ne bo nič Zdej pa se ji je odprlo in že ene tri tedne samo bluzi... seveda pol jo ne zastopimo, ampak iz nič je par besed kar lepo začela govorit in vsak dan je kakšna več... Brava Tarin[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Matii se je v zadnjih tednih tudi nenormalno odprl govor, ima kar bogat besedni zaklad in res je, vsak dan kako novo klati...danes je cel dopoldan po Kopru ponavljal POLKALA PIPA[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|