|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska 2.del
22.6.2009 10:55:32   
zrak
asso..Agencija Palma ima ponudbo Sicilja

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
22.6.2009 10:56:30   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: nena26

IZVIRNO SPOROČILO: asso

A imate kako idejo kam na enodnevni izlet za praznik (ali boljše, da se ne gremo gužvatuser posted image )

Mi bomo šli en dan tukaj

To ni slaba ideja...

IZVIRNO SPOROČILO: zrak

Jaz upam na kopanje..

Ma meni kopanje za praznike glih ni, ker je ponavadi full gužva... vsi lezejo na morje. Tako, da je najboljša destinacija v kontra smeri (stran od morja)user posted image user posted image

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
22.6.2009 10:57:29   
asso

asso..Agencija Palma ima ponudbo Sicilja

Jaz gledam Sardenijouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
22.6.2009 14:50:11   
dskubin
majrim user posted image

Meni se pa tako nič ne da, pa ful mam še za predelat, mam jutri 1 izpit user posted image . Držte pesti.

< Sporočilo je popravil dskubin -- 22.6.2009 14:52:03 >

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
22.6.2009 15:15:11   
n€na
...držim pesti še na nogah...

Jaz sem že doma in se mi tudi tukaj nič ne da...kaka lenoba...grem malo počit in nafilat batarije, ker so se mi včeraj spraznaleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
22.6.2009 20:08:48   
majrim

IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

majrim user posted image

Meni se pa tako nič ne da, pa ful mam še za predelat, mam jutri 1 izpit user posted image . Držte pesti.

evooooooooooooo,sem držala pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image ...a je kej pomagalouser posted image user posted image ...kaj si to imela?????...kdaj boš ti Draža vzela ven???

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
22.6.2009 20:11:39   
majrim
nena...hvala za super idejouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
22.6.2009 20:39:20   
dskubin
majrim, jutri imam, bo treba ponovit vajo. Mah, sem službeno šla na eno izobraževanje, pa smo dobili fuuuuuuuuuuuuul gradiva za predelat, šturla, ko da nimam že vsega vrh glave, ma me je en sodelavc nagovoril. No, sej če bo OK mu bom hvaležna, če pa ne, pa boljš, da se srije pred mano za par dni user posted image

Sem že izpisala oba, tko da imamo doma že pestro s 4imi. Sicer smo pa komaj čakali na konec, ker smo začeli imet velike težave zjutraj. Zdej je mulc prav srečen doma, je prav prosil nono zjutraj, če ga lahko ona čuva, ker ne bi rad več šel v vrtec (ni vedel, da bo doma). Bomo vidli, kako bomo folgali, ma bomo mogli, zdej kr je je.

< Sporočilo je popravil dskubin -- 22.6.2009 20:42:09 >

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
22.6.2009 21:03:02   
majrim
ma kaj prav izpisala si oba al kaj???user posted image user posted image user posted image ...kaj ne bodo šli več????

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
23.6.2009 7:27:23   
n€na
JUTRO....

ni nič kaj dobro...vreme za znoret...to vreme sploh ne ve da se je čez vikend začelo poletjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
23.6.2009 7:30:08   
NAVT
Majrim, ČESTITAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To vreme! Fajn se mi zdi, da ni hude vročine, a da me pa glih v dvojnih dolgih zjutraj zebe, to je pa malo preveč!!!

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
23.6.2009 7:39:07   
zrak
mene tudi zebe.. to pa res ni normalno...komaj sem čakala poletje in KJE JE ZDAJ??

KDAJ moram oddat vlogo za znižanje vrtca, da jo bomo pravočasno dobili??

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
23.6.2009 7:44:20   
NAVT
Vsaj dva tedna pred vstopom v vrtec. Sicer pa naj bo vloga na občini v mesecu avgustu, tudi če je to zadnji avgust. Fora je pa v tem, da se znižano plačilo upošteva od prvega dne naslednjega meseca ko je bila vloga oddana (a sem razumljivo napisala user posted image ).

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
23.6.2009 7:54:50   
n€na

mene tudi zebe.. to pa res ni normalno...komaj sem čakala poletje in KJE JE ZDAJ??

jaz sem oddala istočasno v mesecu februarju...odgovore sem pa dobila avgusta....zala je bila pa vpisana za september

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
23.6.2009 8:34:34   
nektarina
Jutro...meni se takooo spiiii..
Škifo vreme...   na rami pa nosim lubenico , ne glavo.
Lepo vam za dopust. jaz sploh ne gledam, ker moj ima samo 5 dni dopusta in še to ne ve kdaj.  Tako,da moja dva bosta  samo en teden doma čez poletje.  S kolegi  bomo šli le v toplice , Hrvaška  pa odpade, ker nimam volje čakat kolone.
V soboto gre naš vrtec v Gulliverlandijo ... brez nas, ker tata dela,  ma tudi ta destinacija me ne  navdušuje preveč.. bomo počakali ,da so malce večji. Iz njihove skupine gredo samo 2, drugi so večji.
Majrimuser posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
23.6.2009 8:58:27   
asso

Dej že zdej, da ne pozabiš... ker potem so dopusti in... sej tudi tako vprašanje, če boš pred avgustom (ali celo septembrom) dobilauser posted image
Lahko izpolneš pa daš meni, da ti vložim...

Ja to vreme še mene moti, ki sem "topel" tip. Grozno... sej ne vem več ne kako sebe oblečt ne kako otroke. No, ko sem zjutraj pogledala in videla, da je zunaj 13°Cuser posted image  sem otrokom kar dala dolge hlače, konetjero in kratko majčko. Po vrhu pa še jakenco in seveda nogavičke in superge. Sebi pa tudi (edino konetjero sem preskočla)... v glavnem katastrofa. Potem pa vidiš v vrtcu otroke s kratkimi hlačami (no 3/4) in rokavami tako, dauser posted image user posted image  Ampak glede na to, da je napovedano čez dan grdo (brez sonca), raje malo več oblečem, ker itak jaz že dva tedna kašljam.

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
23.6.2009 9:00:04   
asso
Aja, pa še neki sem si spomnila glede gledanja Telebajskov in tega, da potem govorijo kot oniuser posted image user posted image user posted image  imam rešitev. Jim daste italijanske ali angleške za gledat in je...user posted image user posted image  Jaz rešujem z italijanskimi ker slo verzija mi gre na živce...

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
23.6.2009 9:14:34   
n€na
IZVIRNO SPOROČILO: asso

Aja, pa še neki sem si spomnila glede gledanja Telebajskov in tega, da potem govorijo kot oniuser posted image user posted image user posted image  imam rešitev. Jim daste italijanske ali angleške za gledat in je...user posted image user posted image  Jaz rešujem z italijanskimi ker slo verzija mi gre na živce...

ja so boljši italijanski kot slo

da vam povem.....se, ji dala slo telebajske in je uni zvočnik začel peti

stara baba grbasta
stara baba škrbasta
-----se ne spomnem besedila---
in zato nas mečeš vunuser posted image user posted image user posted image

tole mi je mal tu mačuser posted image user posted image user posted image

in to dajo otrokom user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
23.6.2009 9:59:12   
zrak
danes je težko naše otroke zaščitit pred takšnimi in drugačnimi stvarmi.. Poglej samo tv.. skozi kriminal, se samo neki tepejo, boksajo , kloftajo, ubijajo, streljajo...ali pa seksajo.. pa kričijo en čez druzga in se kregajo...

daš na muziko... vsa telesa na pol gola , ki njihovi gibi spomnejo na seks...

Dokler nismo imeli otroka se tega nismo zavedali, zdaj pa ko obrnem na kakšen kanal, vidim da nikjer ni primerno pustiti.. razen Amici , no in še kaj bi se našlo, ampak izbor je zelo stisnjen..

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
23.6.2009 10:07:53   
n€na
kje so une dobre stare risanki, ki so bile takrat ko smo bili mi majhniuser posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
23.6.2009 10:16:22   
zrak
ja kot so čebelica Maja, Modri dirkač. Pufiji.. in seveda zakon za nas Primorce je bil Bim Bum Bam ..

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
23.6.2009 10:45:59   
asso
danes je težko naše otroke zaščitit pred takšnimi in drugačnimi stvarmi.. Poglej samo tv.. skozi kriminal, se samo neki tepejo, boksajo , kloftajo, ubijajo, streljajo...ali pa seksajo.. pa kričijo en čez druzga in se kregajo...

daš na muziko... vsa telesa na pol gola , ki njihovi gibi spomnejo na seks...

Dokler nismo imeli otroka se tega nismo zavedali, zdaj pa ko obrnem na kakšen kanal, vidim da nikjer ni primerno pustiti.. razen Amici , no in še kaj bi se našlo, ampak izbor je zelo stisnjen..

user posted image user posted image user posted image user posted image  Pri nas je na sporedu risanke, risanke in risanke... potem pa pride kakšen fuzbal, pa formula, pa motorji, pa včasih TG in tu se v prisotnosti otrok konča, ker itak hočeta one gledat... Pa tudi ko je kaj takega po TG-ju Nastia ima kar uhe in vse sliši, zakaj so tistega streljali, zakaj so ga povozsli...user posted image  To je tudi del odraščanja, pač.

Moja sodelavka se ubada kako njen desetletnik ima punco, si z njo dopisuje non stop, je šel že z njo v kino... in ni več prijatelj z najboljšim prijateljem, ker ga ne zanimajo punceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
23.6.2009 10:46:20   
austen

ja kot so čebelica Maja, Modri dirkač. Pufiji.. in seveda zakon za nas Primorce je bil Bim Bum Bam ..

a te misliš http://www.youtube.com/watch?v=PuVX1BOFLoA
user posted image user posted image

majrim......čestitkeuser posted image user posted image
navt.....kam si zginla, kaj pa najin dogovoruser posted image jeseni????user posted image

no naša je pa včeraj prišla iz vrtca potolčena (bi reku moj da ima plavo okouser posted image ) se je tepla s fanti. ..... ma baje da je bila ona pobudnik, ker ni nobenega pustila na tista igrala za katera je rekla MOJE!!! ....ajej, kam nas to pelje
zadnje dni je vse moje moje mojeuser posted image

risanke pa morajo bit une ki njej tisti moment pašejo...če ne je takoj "Ni lepa isinka mama!!!!!Dugo isinko"

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
23.6.2009 10:46:55   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: nena26

kje so une dobre stare risanki, ki so bile takrat ko smo bili mi majhniuser posted image

Mi še vedno gledamo Čebelico Majo, Hajdi, Ana dai capelli rossi... ampak jih ne zanima preveč...

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
23.6.2009 10:48:01   
asso

Pufiji..

Danes niso več Pufiji so Smrkciuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?