nektarina -> RE: Južna Primorska 2.del (15.6.2009 9:53:12)
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: nena26 Zala je še vedno čudna in sem rekla, da ji zmerim vročino in res jo je imela 38.5 boga, mi niti na misel ni prišlo, da bi lahko imela vročino, smo jo stuširali, dali calpol in obhladke na čelo in ji je vročina hitro padla....danes zjutraj pa ni šla v vrtec, ker ne vem zakaj ima vročino....če bo popoldne še kar imela vročino bom šla jutri na bolniško in Zalo bom peljala k zdravniku Upam, da bo čimprej mimo. Je ogromno takšnih "enodnevnih" virozic okrog... Nastia je tudi samo en dan imela tako visoko vročino, naslednji dan pa je bilo vse OK tako, da je potem po dnevu brez vročine šla v vrtec. tudi pri nas je bila i sta štorija. NIk je imel v četrtek popoldne vročino. Je samo nekaj poležaval in imel 38,8 vročine. Sem mu dala sirup . Čez noč je bil še malce topel in drugo jutro ni šel v vrtec. Vročine pa ni bilo več.- En dan mu je malo teklo iz noska in pol nič. Res hitra virozica... na srečo K P nismo šli, bom pa klicala za bolniško, ker sem ostala z njim doma. Je pa še vedno siten in ponoči slabo spi. Čez dan pa vsake toliko joka, kot če ga kaj boli..... jaz še vedno upam , da je zopet kakšen zobek, čeprav sem mu pogledala v usta in ni nič.
|
|
|
|