thaiss -> RE: Južna Primorska 2.del (7.6.2009 21:21:04)
|
čau pupe da si vzamem malo cajta za kak stavek napisat.... mi smo okej, Matičko je suh, tudi zjutraj se zbudi s suho plenico[sm=bravo.gif]. Kje imajo une nepremočljive zaščite za jogije???? razmišljam da bi nabavla to kahlo http://www.minisvet.si/zlozljiva-prenosna-kahlica-novo-p-1154.php, ker javni WCji mi fano škifo [sm=smiley11.gif] Kaj pravite, se splača?? Zdej sem kupla une kahle za 1x uporabo, ampak cena je 1,80 kar ni tako malo[sm=zmeden.gif] asso jaz ne bom debatirala nesreče, imam svoje mnenje, ampak najbolj pomembno je da se Tarin izmaže s čim manj posledicami!! Kako je danes, ima še vročino?? majrim je danes odpotovala na lepše, upam da bojo imeli polno sončka!! austen lepe fotke...nena26 nov avatar [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] Pol pa gremo tudi mi v Koper, če bo vreme, pogledat, kaj se dogaja za otroke. kam ste pa zbežali, naekrat vas ni bilo več v anfiteatru[sm=zmeden.gif] Mi imamo naslednji teden zaključek z vrtcem in rabim kako idejo kaj kupit/naredit vzgojiteljicam za konec leta?? Plis z idejami na plano!!!
|
|
|
|