Azzurra -> RE: Južna Primorska 2.del (20.5.2009 7:29:48)
|
MELAVERDE Samo za intermezzo vskočim v vašo debato; me namreč zanima kako je Val. Kako ste odpravili uni dan pri zdravnici? Meni je žal, da je blo kar je blo, upam, da je čistilka prišla spucat.... [sm=zmeden.gif] Kaj pa je blo pol s tisto punco, ki ni mogla dihat? So jo spravli k sebi? Ma se je meni samo zdelo al je bla z njo njena mama in ji je težila in kričala nanjo?!? Ja, glih to rabiš, da ko hiperventiliraš, da ti nekdo še teži... Skratka, pri nas se potem ni ustavilo. Ravno ko sem se usedla v avto, je klicala tašča, da ima tudi tamičkena vročino. On je po poti zaspal, tako da sem ga doma samo odložla, za silo preoblekla in obrisala z robčki, umila sebe in opet sedla na telefon za njo naročit k popoldanski dežurni. Sestra me ni hotela vzet, čeprav sem povedala, da je tamali bolan in da ima angino in antibiotik. Je rekla, da naj ima kar vročino in da če bo ful jokala, da naj pač pridem. In sem potem res šla! Klinc jih gleda, ne bi rekla nič, ma ko sem prišla je bila ambulanta POPOLNOMA PRAZNA!!!!!!!!!!!!!!!! Sej težačimo, ko je treba čakat na dr. R., ma rajši čakam in da mi pregleda otroka, kot da me odslovijo s prazno ambulanto! In še prav sem naredila, ker ima vneto uho in jo je očitno zelo bolelo. je dobila antibiotik. Za vašo Emo pa vidim, da je prva na čakalni listi. sigurno bo prišla not, ker več staršev je vpisalo na več krajev in se je zgodilo tudi to, da so bili nekateri sprejeti v večih vrtcih, tako da se bo s podpisom pogodb šele naredilo skupine. Tako, to je bilo to za Melo, ostale pa lepo pozdravljam.
|
|
|
|