melaverde -> RE: Južna Primorska 2.del (8.4.2009 8:22:03)
|
ajoj, vam moram povedat kaj je blo včeraj...ker ima Val spet krošnjo na glavi smo se spet odločli it do frizerke (tokrat k tretji ker s prvima dvema ni šlo). Sem šla ga naročit v Supernovo in ta punca dela ni problema, vem kako je z otroki...in sem jo opozorila da ni preveč potrpežljiv, ter da mora bit ful hitra in najprej spredaj ker ne znese do konca....ja,ja ni problema! no pol ob uri gremo, Val kao ful korajžen, mu da štampiljke in čim je začela strižt je začel jokat au, au,au...pol nas je odrival in ta namesto da bi strigla med tem ko ga jaz animiram, se je šla nekega psihologa, mu obljubljala ne vem kaj kljub temu, da sem ji rekla da še nima 2 leti.... v glavnem, na eni strani ga je vstrigla in drugje ne.... jaz sem bila živčna, mokra in jezna ker je pol energije porabla za klepetat, pol so jo pa primli živci da ona strižt ne more tako...bla,bla.... zdaj sem obupana, najraje bi ga ostrigla na kratko (praktično in mu bo manj vroče) ampak ne vem več kako in kam...ta mi je rekla naj ga sama z mašinco?!? ma kako??????
|
|
|
|