dskubin -> RE: Južna Primorska 2.del (11.1.2010 14:38:45)
|
Imam pa eno vprašanje..oziroma rabim nasvet glede avtosedežev. ..nevem, kako se odločit: Za Klaro imam sedaj v ta velikem avtu sedež od o-18 znamka Concord. V ta malem avtu ( ki ga rabim zelo malo), imam samo za vsak slučaj še enega nizkocenovnega od Nanije...tudi 0-18. Če si mela Klaro od začetka v tem Concordu, bi dala tudi jaz novorojenčka v tega in Klari kupla 9-36 (ker je še daaaaaaaaleč od 18 kil, še Draž jih nima tolk), jajčke ne bi kupovala, kvečjemu si jo sposodiš za tiste pol leta in pol čez pol leta šaltaš. Jah, sej Klara bo v 1 letu že nekaj pridobila, ma prav dosti ne [sm=smiley36.gif]. Pol pa čez kako leto in pol bi tamlajšega člana/članico dala 9-36, Klari pa mogoče takrat kupla 18+. Meni je fajn 9-36, ker imajo še vedno pettočkovno pripenjanje. Mi imamo zdej Draža od 9-36 (ampak je notri pripet z avtomobilskim pasom, ker je že prevelik za pettočkovno pripenjanje), Diti še 9-18, pa še 1ga rezervnega 9-18, pa dva jahača za do vrtca, če se peljeta z drugim avtom in ne z našim, pa zraven une distančnike, ki držijo pas, da ne gre glih čez vrat. Če pa gremo dlje - tudi do Kopra šaltamo sedeže [sm=smiley29.gif]. Imata tudi v Angliji že 9-36 in 18-36. Ko bo pa tazadnji član za v 9-18, bo šla Diti 9-36 in Dražu bomo kupli novga 18-36 (oziroma pritovorli una dva iz Anglije, ki jih itak že imamo). Je pa res konkretna investicija, sploh če hočeš kupit malo boljše sedeže.
|
|
|
|