Sibil_ -> RE: Južna Primorska 2.del (10.12.2009 20:59:29)
|
Čer! MA ve prav obvladate te škonte, jaz sem slučajno šla mimo zadnjič ma jaz tega niti ne opazim?Mah, sem čudna zgleda...pero sem uspela naročit pri nextu zadnji dan po starih cenah, zdaj so vse podražili. Tako da zdaj čakam robo, v kolikem času ste ve dobile?Me prav firbec matra...[sm=smiley1.gif] Tiste, ki imate hiše ali ste prenavljale stanovanja-imate kakšne nasvete?Kaj bi recimo naredile drugače, na kaj je treba pazit, kaj vam ful prav pride?Nekaj stvari že vem, ma kakšen nasvet vedno prav pride. Domača savna-ima katera izkušnje?Ena sodelavka ima doma infrardečo in pravi da je ok, ma meni bolj paše finska ali turška, pa ne vem kaj bi nabavila-če jo sploh bom. Me pa ful mika, ker imam rada savnanje. Drugače pa jaz nekaj šmrkam, ma nekako gre, fantje so zdravi (tok, tok). PA danes smo imeli dedka mraza in sta dobila darila-Lukas en velik gasilski kamion na daljinca, Patrik pa gusarsko ladjo od Mega Block. Lepa in uporabna darila, sta ful zadovoljna. Pa še dedku mrazu sta roko dala, to je pa itak super, hehe.[sm=smiley36.gif] LP, Sibil RR
|
|
|
|