zrak -> RE: Južna Primorska 2.del (3.4.2009 7:34:01)
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAVT Aja, pa še jogurti, zadjič enkrat sem malo bolj brala, kaj je v sadnih (slovenskih) jogurtih in v marsikaterem našla notri aspartam, ki je ultra škodljiv. Sicer je bil pa pred kakšnim mesecem v Mladini članek na temo neke kmetije, ki se pretežno ukvarja s sirarstvom. Povedano je bilo med drugim tudi to, da so siri, razen Planikinega in enega Vipavskega, vsi iz Latvije, Estonije... Sir uvozijo in ga pol v naših mlekarnah prepakirajo in to jim po zakonodaji daje možnost, da se podpišejo pod poreklo. Torej tam, kjer je bil nazadnje pakiran. se podpišem... aspartam je tudi v actimelu od danone, ki ga starši vsakodnevno dajejo otrok, ker reklama pove RINFORZA LE DIFESE NATURALI OoO danes pa končno sonček.. upam, da bo tako ostalo.. ma včeraj sem na hitrco skočila v Tori, ma nisem dobila skoraj nič (sem pa šla zase in ne za otroka).. .v NG pa prazna trgovina, še vedno čakajo robo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] brez veze, ravno zaradi njih sem šla.. Enei pa končno da kako besedo od sebe.... včeraj sem kmalu na rit padla, .. naš tati je neki čistil in rečem Eneiu kaj dela tati in on ČI_TI... uno črko vmes nisem razumela..mogoče sem vam zdi to malensko , ampak meni je to ful velik korak... kar nisem mogla verjet..glede na to da vsi nonoti so še vedno tati in vse none še vedno mami...
|
|
|
|