|
RE: jaz ne,on ja... 28.3.2009 0:06:37
|
|
|
|
mojca345
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Pozdravljene! Ne vem kje naj začnem,ampak bom kar napisala tako kot je in bi vas prosila za nasvet. Lansko leto sem prenehala z jemanjem kon.tabletk.Prenehala sem jih jesti junija in sem jih jedla 8let.Po prenehanju sem imela probleme s ciklusi oz.nisem imela menstruacije.Dobila sem dabroston tabletke in zdaj so se mi ciklusi uredili.S ciklusi sem bitko bila 9 mesecev in z možem sva si zelo želela otroka.Ker nama ni uspelo,sem bila z meseca v mesec žalostna.Odločila sem se da svoje misli usmerim drugam in sem se odločila da grem oktobra s študijem naprej in sicer na magisterij. Od G sem dobila blagoslov za dojenčka,jaz pa si ga ne želim več.Ne da si ga ne želim nikoli,ampak vse skupaj bi prestavila za 2 leti. Moj mož si ga zelo želi,mene pa vleče naprej v šolo.Vem tudi za tveganja,da ni nujno da če sem dobila blagoslov da mi bo uspelo,samo jaz sem pripravljena to tveganje sprejet in se s tem obremenjevat po magisteriju. Zdaj so moje misli drugje in ne morem si pomagati in tudi vem da otrok ni igrača.Zato bi rada še malo počakala.Ne vem kaj naj storim.Za moža mi je hudo,samo ne morem iz svoje kože. zdravo... hmm,hmm....jaz osebno in iskreno mislim, da si ti ful želiš otročka, samo si tega nočeš priznat več, ker si obupana in razočarana in jezna in prestrašena. in vsega tega stresa z delanjem na otročku in potem ni M, in je in sami problemi. Mislim, da imaš vsega dost okol te teme in si sama sebe prepričala, da si ga ne želiš več, ker ti je tako enostavneje živet. ker četudi se odločiš, da si ga želiš URADNO, te začnejo misli mučiti....otrok na žalost ni tko, kot karkoli drugega, kar se odločiš, da hočeš imet ali rabiš in greš in kupiš v trgovini... delat na otroku je čas, ko je človek sprva vzhičen, potem pa razočaran, ker ne rata. ker delaš vse : seksaš, se trudiš, računaš plodne dneve, meriš temperaturo, kupujše ovluacijske teste....skratka se spravljaš ob živce pred M z vprašanji ali bo ali ne bo...boli te trebuh, prsa...itd... in te čist ŠTEKAM....štekamo TE VSE TUKAJ....ker imamo vse iste probleme....in tako pač je...to je treba sprejet...in iti dalje, ne odstopat iz igre....ampak iti dalje..čez nove gore in nove doline... nov študij ? hmm...sliši se enostavno, pa ni...vsaka stvar je določen projekt...in za vsak projekt rabiš energijo, čas, denar, vztrajnost, moč, ljubezen....itd.... Midva sva bila prejšnji mesec v podobni situaciji z možem. Bila sem tako kot ti zdaj....precej podobno...ampak, midva sva se zmenila takole.... bilo mi je hudo. zjokala sem se.na uho mi je šetepal, da BO. da ne nej neham mislit, da ga ne bo.seveda mi pa ni znal odgovort na vprašanje kdaj bo ? In je naprej ponavljal, da BO. in da samo to je važno, da BO. Tudi on si ga ful želi. Ker nama ne ratuje, se tudi sama delno počutim krivo in razmišljam, če je z menoj kaj narobe ali je z njim? Rekla sem: da nočem več delati na dojenčku. da imam dost vsega. nej gre vse skup v rit. in sem rekla, da bova počakala 2 leti dokler ne BO vse tako kot kao MORA BITI. in je rekel sicer žalostno, da ok. Kot si jaz želim. In rekla sem, da nočem se nikol več pogovarjat o dojenčku na glas in o nosečnosti, ker me to tako strašno boli. Lažje mi je, če o tem ne govoriva, ker prej sva skoz. Zdaj pa sem nehala plodne dneve seštevat, obljubila, da ne bom gledala kateri dan v ciklu sem, da bova ko nama se bo. in da se bova imela lepo in ko bo pravi čas bom . ta mesec, ko je prišla , se nisem pol tok sekirala kot prejšnji mesec, ko mi je bilo res še za živet več ne. in res ni vredno, tako maltertiranje... otroka delat vsaj za mene in moje neredne ni nekaj kar bi lahko poenostavila takole : če bom pisala test 5 bom dobila čokolado....tega ni ! ti lahko vse narediš prav in seksaš na vse plodne dneve in ne vem kaj še vse zraven delaš, pa na koncu meseca ne bo rezulata....k to ni 2+2 = 4... pride, ko pride.... to je bolj kot nalivanje vode v umetno jezero....ko traja in traja.....ampak enkrat BO polno....in enkrat BOŠ NOSEČKA TI in JAZ in VSE tukaj na FORUMU... edino kar ne smeš izgubit ali opustit je : VZTRAJNOSTI in UPANJA....
< Sporočilo je popravil mojca345 -- 28.3.2009 0:20:09 >
|
|
|