Neya26 -> S fantom se trudiva zanositi (26.3.2009 12:03:26)
|
Pozdravček vsem! Sem čisto nova tukaj! Sem malo prebirala vaše teme, vendar nisem prišla še tako daleč, da bi kje našla enak problem kot pri meni. Vem, da se veliko parov trudi zanositi tako kot midva, tako da to ni nič novega. S fantom se trudiva znositi že 2 leti, pa še vedno ni nič. Jaz sem stara 26 let on pa 32. Ginekologinja me sploh ni hotela sprejeti, ker mi kao še ne pripada pregled... in ko se ji povedala, da bi rada zanosila in prej prišla k njej na pregled, da vidimo če je vse ok, mi je rekla, da naj pridem takrat k njej, ko bom zanosila. Tako sem se odločila, da grem k privat gin. in sem pač plačala in me je takoj pregledala in rekla, da je vse ok in da bi morala zanositi brez problema. zanima me samo, če kdo ve kaj pomeni to, ko imam ovulacijo in imava s partnerejem spolne odnose me po izlivu semana zelo bolijo jajčniki oz me špika v jajčnikih običajno še drugi dan. Mensturacijo imam vedno redno, že od prvega dneva mestruacije! Sedaj pa se mi je prvič zgodilo, da sem menstruacijo dobila 7 dni prekmalu in je trajala samo 3 dni (običajno imam mnstruacijo 4-5 dni). Ena prijateljica mi je rakla, da je to lahko splav. Da sem mogoče zanosila in takoj splavila in se telo čisti in pač kraviš. Sedaj me zanima, če kdo kaj več ve o tem. Hvala za odgovore. Lep dan vsem, papa Neya
|
|
|
|