Vidla sem (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Micy -> Vidla sem (7.5.2005 14:13:18)

Učeri k sm šla iz RR sva šla z mojim dragijem na pivo in na harmonik atomik. in tam sva vidla Boštajna Celestino iz sanjske ženske je točno tak, kot na televiziju full simpatičn, prijazen, je full plesu in nadvse užival. Potem je bla pa že gužva in sva midva šla njega pa tud ni blo več tam.

Ja učeri jo je skenslu, ampak men je blo glupo k je pol še na podelitev rožice pršu, ker pol je glih tko zgledal, k da je ona njega sklenslala in ne on nje.
Uglavnem ta Miša je ena koza.:)-

Anonimen -> Vidla sem (7.5.2005 14:15:18)

Si mu dala mojo tel.št.?

:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Teya -> Vidla sem (7.5.2005 14:29:52)

kaj pa če je mogel priti na podelitev??? tista njihova pogodba je cela reč....

.ču -> Vidla sem (7.5.2005 14:32:32)

...tud jes tko razmisljam kot Teya,po moje je bla pogodba posredi...

Rozalija -> Vidla sem (7.5.2005 14:42:04)

Po moje je tud mogu pridt, saj se mu je vidl, da sam čaka da lahko gre.

Pa čist prov je meu da jo je skenslu, ker je res mal pretiravala. Ene stvari pa res niso za pred kamero, sploh če se gre o otroku, zakaj bi pa mogla cela Slovenija vedet kaj je bilo.... na konc bo sam otroku smotan.

Anonimen -> Vidla sem (7.5.2005 15:04:37)

Če ne bi prišel na podelitev, nebi bila fora ker bi potem samo še dva čakala. Tako je pa vseeno bilo malo drugače ker so bil še vedno trije.
Meni se je Miša zdela tako butasta na tistem zmenku, prav rinila je v to , on ji bolj razlaga naj ne govori o tem ona pa še bolj.
Mogoče ji bo kdaj žal.

tjaga -> Vidla sem (7.5.2005 15:06:07)

Po moje je Boštjan moralni zmagovalec, Miša si pa lahko rilčevo juhco skuha in jo poje.
:kava::kuza::kava::kuza:

Micy -> Vidla sem (7.5.2005 15:10:30)

Ja sej jest tud mislim da je mogu pridet ker pol če ga nebi blo bi blo že konc odaje ker bi samo enmu vrtnico dala in bi zbrala enga.

Ma dej res eno rilčevo juho nej si skuha koza blesava.

gamini -> Vidla sem (7.5.2005 15:11:24)

Men se zdi Miša ena velika koza. Bi pa bila odlična igralka, sploh s tistimi njenimi solzicami in objemi.
Boštjan je imel čisto prav, :bravo:ker jo je skenslal, ga ni vredna.

zoya_ -> Vidla sem (7.5.2005 15:30:25)

Včerajšnja oddaja mi je bila super, ker se je Miša pokazala s svojo plehkostjo pred vso Slovenijo...
Boštjan je model, ki je zmagolavec celotne oddaje, ker je pokazal, da ena kura ne more zmešat ornk desca :)- Všeč mi je bilo to, ker je stal za svojimi prepričanji, ki jih ima v življenju in takšen karakter je samo za občudovat... Aja, zakaj je prišen na podelitev? Zato, ker ni hotu izpadit kot Edi in samo it, ampak je prišel zato, ker itak tudi če bi ga zbrala slučajno, bi jo skenslal in bi imeli tako nekako že zmagovalca pol. Samo je pa to Mišo lahko samo sram... kura blesava res. Pol je pa na koncu še tako govorila o Andreju in Cimetu, kot da sta največja kekca in da niti ne ve, zakva sta še tle, ker ji itak noben ni všeč. Po moje je ona bolj na Boštjana ciljala... po moje no :zmeden:
Boštjan... car si...:sloncek:

tesa -> Vidla sem (7.5.2005 15:30:27)

Jaz pa sem ga videla pred kratkim v City Parku v Ljubljani. Je bil skupaj s tisto blont prijateljico, ki je v resnici zelo luškana:)- Tudi Boštjan mi je deloval zelo simpatično še bolj kot na TV. Tam je itak vse zrežirano in določeno. Po moje je moral prit na podelitev.
Drugače pa kaj če bi mu Miša hotla dat vrtnico pa bi jo odklonil?? Potem bi ostal samo eden in bi blo igre prehitro konec.:zmeden2:
Miša je pa meni bla do sedaj ful všeč, saj je samozavestna in ve kaj hoče. Ampak tole z Boštjanom pa je blo tut meni čisto mim in me je totalno razočarala:grrr:

tinčica -> Vidla sem (7.5.2005 15:46:44)

ej micy iz kje pa si, včerej so tud pri nas špilali atomik harmonik.

frutka_ -> Vidla sem (7.5.2005 17:34:06)

Saj je škoda zgubljati besede ampak upam,da bo na koncu ostala sama.
Vsi fantje so zelo fejst, sploh ti zadnji trije. Cime mi je še boooolj simpatičen kot mi je bil, Boštjan je itak car za njo. Ona pa si ne zasluži nobenega. Ves čas ma občutek, da bi jih rada nekako vozila. In kako je komentirala kraj kjer je Cime doma...jaz bi bila užaljena. Upam, da so Cimetu to pokazali.
Potem pa še Boštjana napade zaradi otroka....ampak meni se zdi čisto logično, da otroka ne želi izpostavljati. Poleg tega pa je ONA tista, ki se je odločila da vse zvemo o njej, fantje so "le" kandidati. Pravilno je naredil. Full mi je bilo všeč, da je tako branil svojo deklico!

Aja, Miša je iz družine kjer je oče družino zapustil.Zelo žalostno... Mislim, da je to njena šibka točka...

Pia73 -> Vidla sem (7.5.2005 17:57:10)

Jaz senm bila tudi vašega mnenja, da nima prav, daje rinila v Boštjana. Pa moj mož pravi, da je sam kriv, kaj se je pa spustil v to. In res, če prav pomislite kako je mislil, da bo to ostalo skrito. Če svoje deklice ni hotel izpostavljati javnosti se pač ne bi šel tega. Sploh pa si ne znam predstavljati (imam 10. letno nečakinjo) kako ona vse to spremlja. Pa kako ji kaj sošolci nagajajo, ko se njen oče po TV meče na tla pred eno tako avšo kot je Miša,... Sam si je kriv,.......

Moyca_ -> Vidla sem (7.5.2005 18:00:33)

koza smrdljiva ušiva,.................sdjsiofhdfuh

bi jo jaz po gobcu če bi mojega otroka izpostavljala. Ja logično da ni hotel tega, da ne bi kje deklice spraševali,....

prišjena v glavo. Vedno sem do sedaj gledala samo odlomke pa se mi je zdela glupa, včeraj sem pa bila sama pa sem gledala- adijo mare- kaj si ti nor- pa kdo jo je zbral za sanjsko žensko. A so tej ženski izmerili I.Q. ? to bi bilo nujno potebno

krava smrdljiva fuj te bodi

Annny -> Vidla sem (7.5.2005 18:05:58)

Moyca, ti si pa huda;)
Ta Miša naj bi bila ena taka huuuudaaa intelektualka:)-8)8)8)

Micy -> Vidla sem (7.5.2005 18:57:25)

Pia73 toje vse res kar si napisala.
Ampak kamermani, scenaristi ona vsi so to vedeli ampak on je rekel da noče da to pride v javnost zaradi voluharskih novinarjev, in kaj gre ona krava nardit.
Oprosti blesava je ni kaj.
Lej če se do devete odaje ni vedlo da ima hčerko bi tud še te dve odaje blo to skrito če ta krava nebi začela njega napadat.
Butnena je.
Pa kaj pol če je njen fotr zapustu družino sej če je njena mat taka k ona ni čudn da jo je. Sori ampak tko je to je moje mišlene.:bravo::rozica:

Anonimen -> Vidla sem (7.5.2005 18:59:07)

:)-:)-:)-:)-....in jaz sem miss Slovenije 2006.... :)-:)-:)-:)-:)-

Margareta -> Vidla sem (7.5.2005 19:54:11)

Bravo Moyca, vse je res. Ja, sem tudi slisala, da je baje intelektualka. Tole babše intelektualka? Navadna koza je.:zmeden:
Arogantna, nesramna, polna same sebe, smeji pa se, kot da dela reklamo za zobno pasto.

kofetek2010 -> Vidla sem (7.5.2005 20:00:06)

s plidentekom oz. kolgejtkom iz POP TVja bi skupaj pasala :)-

frutka_ -> Vidla sem (7.5.2005 20:09:58)

Stara je koliko:(25 ali 26???!!! In še vedno prvi letnik faxa????

Jaka intelektualka!

kofetek2010 -> Vidla sem (7.5.2005 20:17:34)

Miša (ali daljše - Mihaela) se je rodila leta 1979 v Mariboru. Že kot otrok se je navduševala nad plesom, tako da so jo v tretjem razredu osnovne šole vpisali tudi v baletno šolo. Kot edina dijakinja na smeri plesalec, je z odliko opravila vse izpite in maturirala na Srednji Baletni šoli kot prva baletka v Sloveniji. Sedaj študira na Pravni fakulteti v Mariboru.
Še ko je bila v vrtcu, se je Miša preizkusila v folklori in gimnastiki, že v osnovni šoli je sodelovala pri številnih baletnih predstavah za otroke, v času gimnazije pa pri predstavah SNG Maribor.
Odraščala je dvojezično, tako da tekoče govori slovensko in nemško, poleg tega pa se je v osnovni in srednji šoli učila še angleško, italijansko, srbo-hrvaško in latinsko.
Miša ima veliko izkušenj tudi kot fotomodel in sodeluje z različnimi modnimi agencijami. Leta 2003 se je uvrstila v finale za Miss Slovenije. Ob študiju prava jo mika tudi trženje in tržno komuniciranje. Prevzela je organizacijo in vodenje različnih projektov ter prireditev, preizkusila pa se je tudi kot sovoditeljica v oddajah na eni izmed lokalnih televizij.
V prostem času se Miša ukvarja z jadranjem, potapljanjem, smučanjem, drsanjem in rolanjem, ter poučuje skupine otrok ples in manekenstvo.
-----------------
PS: hodi v 2 letnik :)-

frutka_ -> Vidla sem (7.5.2005 20:24:32)

Jana kot da bi pisala o meni ampak jaz imam šolo končano...:)-:)-:)-

Aja, v prostem času pa še volontersko sodelujem v raznih delovnih taborih po svetu in uspešno odpravljam bolezni, sem lepa in pametna pa še zavzemam se za mir na svetu.

Ni kaj! Ni je preko klene Štajerske dekline!:bravo:

P.S.:se spomniš pesmi od Simone Weiss: "Mlada sem in pametna, lepa sem in fina, zato pa vzela sem si Štajrca, Štajerca a ne fakina....",obratno velja za MIšo...ona že ve kaj dela.

kofetek2010 -> Vidla sem (7.5.2005 20:27:42)

:)-:)-:)- to jaz mojemu povem, ampak v drugem delu - "svojo plačo boš le sanjal vse dokler bom živa" :)-:)-:)-
Štajerske dekline smo itak zakon! :)

ampak v Lublani pravijo, da če imaš Štajerko za ženo, da potem ne rabiš psa doma :grrr:

frutka_ -> Vidla sem (7.5.2005 20:36:32)

Jana jaz sem slišala to za prlečko.Če imaš prlečko ne rabiš psa ali pa če imaš prlečko si lahko kupiš še štrik!:bravo::bravo::bravo:

Hahahaha....

Štajerke smo STRUP!:grrr::love::grrr:

Eh, malo heca!:miska::miska::miska:

Miša:miska: je kakšna je, čeprav po mojem mnenju včasih presega meje okusa in rine pa meša drek ko bi že zdavnaj raje bila tiho! Sicer mi je bila izredno simpatična sprva ampak se mi je po Ediju zasrala...in najbrž še marsikomu. Poleg tega imam filing da je res pleh :racka::racka::racka:

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>