Kerensa*
|
Ja hudiča, no - samo prepis za BMW-ja sem šla naredit, pa se vam scufa vmes, no. Skratka - za Ksenjo. Na Facebook-u sem s svojim pravim imenom in priimkom, torej pod ***** ***. Nimam nobenega nicka tam. In v svojem profilu (oz. zavihku) nimam nobene fotografije, na kateri bi bilo moški, ženska in otrok, temveč imam samo eno fotografijo (al' sta dve, mater - da se ne zlažem) svojih dveh otrok - sinov. In še nikoli, odkar imam oz. uporabljam FB, nisem poslala "prošnje za prijatelkjstvo" nikomur, kogar nisem od prej osebno poznala (z izjemo medijskih osebnosti, pa še med njimi nekatere osebno poznam). Sem pa kot "prijatelje" potrdila osebe, katerih nisem poznala (in nekatere naknadno tudi brisala). In bolj ko brskam po spominu, manj se spomnim, da bi kdaj v življenju poznala kakšno Ksenjo (če sklepam, da je to tvoje pravo ime). Torej, skrajšana verzija - jaz ti na FB nisem poslala nikakršnega povabila. Če se pa kdo drug predstavlja z mojim imenom (no, imam nekaj soimenjakinj) oz. če še kje na Internetu kdo uporablja nick Kerensa (ali Karensa, ali Karnisa, ali etc. ), pa naj ga - ni avtorsko zaščiten. Bom pa vesela, če mi kdo pove, ali se nekdo predstavlja kot JAZ. Torej ne samo z mojim imenom in priimkom (teh kombinacij je več), temveč kot JAZ (kot oseba). V tem primeru pa tisto osebo lastnoročno zmeljem v prah. In preden ta stavek kdo vzame kot grožnjo, naj si prebere moj podpis.
< Sporočilo je popravil Kerensa* -- 26.3.2009 14:05:36 >
|