Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke, pomoč prosim 26.3.2009 9:51:32
|
|
|
|
mojcaziga
|
Peljše se po Ptujski (smer iz MB) in mislim, da zaviješ levo na križišču, kjer se vidi Lidl in Hofer in potem takoj na desno - to ta zadnje se mi samo zdi, ker ne vem kje je ta šola. Vem pa, da je Zolajeva zagotovo še eno križišče po Ptujski naprej in prav tako zaviješ desno (je več prodajaln z avti). lp, Mojca
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, pomoč prosim 26.3.2009 10:09:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga Vem pa, da je Zolajeva zagotovo še eno križišče po Ptujski naprej in prav tako zaviješ desno (je več prodajaln z avti) To misliš na naslednje križišče, ki pride za Lidlom in Hoferjem? No upam, da bom našla. Hvala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, pomoč prosim 26.3.2009 10:22:48
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teja27 IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga Vem pa, da je Zolajeva zagotovo še eno križišče po Ptujski naprej in prav tako zaviješ desno (je več prodajaln z avti) To misliš na naslednje križišče, ki pride za Lidlom in Hoferjem? No upam, da bom našla. Hvala Ja
|
|
|
|
RE: zemljevid 26.3.2009 11:37:37
|
|
|
|
mika
|
To je bivša IKŠ, ne? Na koncu zagrebške jo boš videla. Ima nov prizidek rumeno-oranžne barve....men se zdi . Ne moreš je zgrešit.
|
|
|
|
RE: zemljevid 26.3.2009 11:42:54
|
|
|
|
Anonimen
|
1000x hvala, obema pa upam, da jo bom našla, če ne s ptujske pa z zagrebške. no upam, da nisem tak lolek
|
|
|
|
RE: zemljevid 26.3.2009 12:29:56
|
|
|
|
Valentina
|
Tam kjer je full gužva Če greš na sejem, ne boš nič kaj pametnega zvedla
|
|
|
|
RE: zemljevid 26.3.2009 13:19:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Valentina Tam kjer je full gužva Če greš na sejem, ne boš nič kaj pametnega zvedla ma ja je pa prostovolni mus, al kak se temu reče , če moram potrdit svojo udeležbo. se mi sploh ne da it, mi pa ni jasno, če to izpustim, vpliva to kaj na zavodu?
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?