silhueta -> RE: Kaj kupiti (26.3.2009 9:39:02)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: silhueta Men grejo kar lasje pokonci, ko slišim za cenene junake ala gormiti in podobno. Šestletniku lahko veliko lepših (beri pametnejših) stvari podariš, sploh pa za 30€. Niti niso tako poceni, če računaš, da jih je Bakuganov recimo, 50 v zbirki, in da vsak stane 7 evrov, pa da ne veš, katerega boš kupil, ker se ne vidi, ker so tako pakirani. Podobno je z Gormiti, pride pa zraven vsakega Gormita še ena karta in ptoem se s tem kartajo ali nekaj podobnega, ne vem, ker me ne zanima toliko. Tako da o cenenosti ne bi. zdaj kaj je pametnejše in kaj ne....z odraslo pametjo človek drugače razmišlja kot z otroško. A ti se nisi z Barbikami igrala, čeprav se ti danes zdijo neumne in bedne in poneumljajo otroke s svojim lepotnim idealom...Saj ko imaš male otroke se ti res vse tako zdi bedno, ko pa enkrat pridejo do tega pa nimaš dosti izbire. Tako kot mu (jaz) namesto čokolade ne ponudim suhega sadja, ker je kao bolj zdravo. No, saj nisem rekla da so poceni, ampak, da so ceneni. Potem pa si izmislijo 60 junakov, gor na škatlo napišejo : ZBERI VSE!!!! Aktualni so točno 1 leto, dragi pa za posrat. Včasih smo bili zadovoljni z eno, ali dvema barbikama, pa mogoče še Kenom. Zdaj pa otroke posiljujejo s temi "morašjihimetikitajskimizadevami". Čokolado pa je tudi moj otrok, suhega sadja ne mara pri nas nihče.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|