nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzi26 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: Splišni IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: Splišni IZVIRNO SPOROČILO: suzi26 slovenka,moj se mi prej ni NIKOLI zbujal ponoči zaradi tega da bi bil lačen. vedno mi je spal od osmih zvečer pa tja do sedmih pol osmih. ampak zdej opsažam neki časa pa da mi več tko ne spi,ponoč se mi enkrat zbudi,ampak to zaradi tega ker je žejen. dones ponoč sem pa tud mislila da je žejen,ampak se je izkazalo da je lačen,kar me je presenetlo. Ja, itak naslednjič te bo pa presenetilo, ker bo otroček željan igre. Otrok ni ne žejen ne lačen, samo obvlada "manever", da se da zbuditi in ne zaspati nazaj, brez da ga mamica uspava. To je vse. Samo zgodi se pa vseeno lahko, da je lačen, a ne? Ja, ja, seveda se lahko zgodi. Tudi po petkrat na noč je lahko zelooo lačen. Pa žejen tudi, to ne moreš verjet. Nia, ma kake frustracije - samo malo prijaznosti bi bilo fajn. Zgornji stavek se meni ne zdi prijazen, pa tebi? No, in mene take stvari zmotijo, jih ne bi tolerirala v dejanskem življenju, zato se tudi tukaj pritožim. Pa grem zdaj s te teme dol Slovenka, nate je to še najmanj letelo, mislim da veš koga sem imela v mislih na koga pa nia? upam,da ne na mene. Eh saj ni važno, ne tudi nate ne, butasto se mi zdi, da če človek nekaj lepo vpraša, dobi pa s piskrom po glavi, takih odgovorov se lahko vzdržijo, če jim gre kaj v nos