slovenka
|
Sanelaa, daj povej, koliko je pa tvoj star? Saj jaz ko sem še na polno dojila, mi tudi ni bilo s prijateljicami ven za hodit, mala pa da bi bila na AM. Edino potem za službo, ko sem šla - sem si zjutraj načrpala in je to dobila za prvi obrok, ko se je zbudila, potem pa je dobila eno flaško AM in potem sem bila že jaz doma - to enkrat v tednu. Pri meni tudi ni bilo toliko mleka, da bi bil višek... No, ene pa imajo. Znanki tako teče, da ima non stop težave s mastitisom.... pa je mala stara že 8 mesecev. Ampak če je tvoj še majhen, ne skrbi, ko bosta nadomeščala kak obrok z GH, ti bo že lažje kdaj kam iti, pa bo kako banano in tako, do konca porodniške pa je itak še daleč. Potem se občutki spremenijo, ko vidiš, da te več tako ne rabi, da že hodi okrog... Jaz si tudi par mesecev nazaj nisem znala predstavljati, da bi jo dala v kak vrtec ali kaj takega, sedaj pa vidim, da bo čez pol leta že čist drugačna, ker se že sedaj tako veseli vseh obiskov, sploh otrok in se tako rada igra, pa dela prve korake... Skratka, v prvih mesecih življenja nas res še rabijo, potem se pa hitro osamosvajajo in me tudi.