Pika Nogavička* -> RE: Ali so se vači otroci.. (27.3.2009 12:51:58)
|
Ma ne se sekirat, če ti rata. Plazenje definitivno ni faza ki bi bila obvezna, nekateri otroci jo pač preskočjo. Sej po mojem se ti niti mal ne bi sekirala če ti ne bi tašča skoz najedala. Vem, pri nas je blo tko z uvajanjem GH. Sem dojila do 6. meseca pol pa počas začela z zelenjavo, in moja dojenčica glih ni bla navdušena. Men se je vse skupej zdel čist o.k., celo smešno kako je vse vn plunla, dokler mi ni začela tašča za vsako stvar težit v smislu: " jasno, da ne je, kdo bi pa jedu samo na vodi kuhano, nesoljeno zelenjavo....itd, itd, bla, bla bla", tolk časa da me je spraula v obup in sem se začela čist sekirat, ker moj otrok ni kr takoj pojedu celga talarja hrane. Katastrofa!!! Mi je postal hranjenje prava nočna mora. Pol sem se pa v roke vzela, pa taščo izklopla na off, ko je kej začela sm jo kr zignorirala in rekla, da zdej pa že mal je in da bo počas in sploh nism več debatirala o tem in glej ga zlomka, ko sem se jest skulirala je kr naenkrat naša miš začela ustka odpirat in zdej ful papa. Mah sm se razpisala, pa sploh nima veze s plazenjem. U glevnem hočem ti rečt NE SE SEKIRAT! Ker, ko bo ene teme tašči zmankal bo itak druga pršla in ti lohk brez živcev ostaneš, pa ni vredn da bi ti jih tašča požrla. Ji pršparej za svojga otroka. Boš rabla. Naša recimo zdej tko ocenjujoče gleda kako moja punčka odpira ustka in pol tko poznavalsko reče....ja, vidm da zdej pa že je! A dej no! Samo mulci pa golobi bajto poserjejo! Šparej živce!
|
|
|
|