Chrysler voyager! (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


madela -> Chrysler voyager! (25.3.2009 20:37:36)

Jaz sem že čist obupana,zato po tej poti iščem nekoga,ki ima omenjen avto. V čem je problem. Do sedaj sem imela v avtu orginal avtoradio,zdaj sem kupila novega,vendar ne dela,oziroma radio se prižge,vendar ni zvoka. Tam na servisu,so me hoteli prepirčat,da so moji zvočniki zanič,kar seveda niso. Ko smo se glede tega zmenili,pa so rekli,da mi lahko avtoradio priklopijo,samo če mi skoraj pol avta raznesejo,da najdejo težavo.
Mene pa zanima,če je tukaj kakšna uporabnica,ki ima ta avto in je imela morda kake težave pri menjavi avtoradia?In seveda kako ste potem to rešili?
Sicer pa so vsi nasveti dobrodošli. Namreč niti pod razno si ne želim,da mi pol avta razmontirajo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]




Nea_teja_ -> RE: Chrysler voyager! (26.3.2009 7:10:48)

Pelji avto do elektromehanika pa naj ti pogleda pa po možnosti ne na original servis ker te bojo dobro obrali .




madela -> RE: Chrysler voyager! (26.3.2009 9:43:56)

Sem malo brskala po googlu in vidim,da nisem edina,ki ima ta problem pri tem avtu.
Zgleda,da se bom morala sprijaznit,da mi avto razmontirajo,če želim drug radio [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

Nea_teja,imam namen it še kam drugam vprašat za mnenje,ampak tam ko sva avto že peljala mi niso znali pomagat. Se pa ukvarjajo prav s temi stvarmi(montiranje zvočnikov,avtoradijev...)




Stran: [1]