Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: zaposlitev za določen čas, bolniška 25.3.2009 20:19:37
|
|
|
|
tia12
|
Kaj ti poteče?Polovička ali kaj? Ne razumem čist dobr tvojega vprasanja.sorry
|
|
RE: zaposlitev za določen čas, bolniška 25.3.2009 20:33:35
|
|
|
|
staška
|
No, saj res... Sem zaposlena za polni delavni čas, a na dveh različnih firmah. Pri obeh za določen čas. In pri eni mi poteče zaposlitev 30.4, pri drugi pa 30.8. Upam ,da je nadaljevanje kolikor toliko jasno napisano- v bolniško bi šla le za polovičko, tam kjer delam do 30.4.
|
|
|
|
RE: zaposlitev za določen čas, bolniška 25.3.2009 20:41:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Za 4 ure si sama plačuješ prispevke, če imaš bolniško podaljšano ali pa ne.Če seveda želiš to sama.
|
|
|
|
RE: zaposlitev za določen čas, bolniška 25.3.2009 21:58:15
|
|
|
|
mayflower
|
Ko ti preteče pogodba je konec, sigurno ti ne traja bolniška do porodniške. Menda,da se je včasih dalo doseči, da so ti podaljšali bolniško max 1 mesec po pretečeni pogodbi (to sem tukej prebrala), ampak ne poznam nobene, k bi ji podaljšali.
|
|
RE: zaposlitev za določen čas, bolniška 26.3.2009 8:54:58
|
|
|
|
5ra83
|
Mislim, da lahko imaš dalje bolniško, vendar le za 4 ure in na tisti firmi, kjer si še zaposlena. Ne moreš imeti dalje bolniške, če ti pogodba poteče.
|
|
|
|
RE: zaposlitev za določen čas, bolniška 26.3.2009 9:29:31
|
|
|
|
staška
|
Hvala za odgovore. Me pa še zanima, ali ima firma z mano kakšne stroške, ko bolniško prevzame zzzs? Lp
|
|
|
|
RE: zaposlitev za določen čas, bolniška 26.3.2009 9:41:50
|
|
|
|
5ra83
|
Ne, firma s tabo nima nobenih stroškov, ko bolniška traja preko 30 dni (delovnih seveda). Takrat ti sicer podjetje da plačo (bolniško) in refundira znesek od ZZZS.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?