|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: umru Nikola
25.3.2009 21:14:28   
pikica01
jaz sem ga tudi poznala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Noseckica)
Neposredna povezava do sporočila: 26
25.3.2009 21:20:38   
klepetkaa
iSkreno sožaljeuser posted image user posted image .user posted image user posted image  Si sploh ne predstavljam kaj preživljajo starši.......user posted image . Pa  je bila posredi bolezen ali je umrl nenadoma?

(odgovor članu pikica01)
Neposredna povezava do sporočila: 27
25.3.2009 21:22:29   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa

iSkreno sožaljeuser posted image user posted image .user posted image user posted image  Si sploh ne predstavljam kaj preživljajo starši.......user posted image . Pa  je bila posredi bolezen ali je umrl nenadoma?

nažalost bolezenuser posted image

(odgovor članu klepetkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 28
25.3.2009 22:10:34   
princeska29
user posted image iskreno sožalje user posted image me kar zmrazi ker imam tudi sama pupo staro14 mesecov!!oprosti da sem radovena a zanima me katera bolezen pa je bila tako kruta da vam ga je vzela!!!!????

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 29
25.3.2009 22:21:51   
RinkyDinkyDoo
Sožaljeuser posted image

Friendship is like peeing in your pants -
everyone can see it, but only you can feel
the true warmth......

(odgovor članu Noseckica)
Neposredna povezava do sporočila: 30
26.3.2009 9:02:47   
Lunca1
Iskreno sožalje. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RinkyDinkyDoo)
Neposredna povezava do sporočila: 31
26.3.2009 9:08:30   
uwaga
Iskreno sožalje.user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 32
26.3.2009 12:35:42   
Urša
Iskreno sožalje. Tako žalostno...user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu uwaga)
Neposredna povezava do sporočila: 33
26.3.2009 13:52:38   
aprilčica07
Sožalje, nimam kaj dodati, ker je to res grozljivouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 34
26.3.2009 14:30:35   
madela
user posted image user posted image

Iskreno sožalje staršem in vsem,ki ste ga poznali in imeli radi. Ne razumem in niti nočem razumeti zakaj morajo umirati tako mali otroci. user posted image

Upam,da nisem preveč vsiljiva,zanima me katera bolezen vam je malega angelčka tako kruta odvzela iz vaših naročij? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 35
26.3.2009 15:04:34   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: madela

Iskreno sožalje staršem in vsem,ki ste ga poznali in imeli radi. Ne razumem in niti nočem razumeti zakaj morajo umirati tako mali otroci. user posted image

Upam,da nisem preveč vsiljiva,zanima me katera bolezen vam je malega angelčka tako kruta odvzela iz vaših naročij? user posted image user posted image user posted image

bolezen srčeka je imel

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 36
26.3.2009 15:40:10   
madela
Ojoj...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 37
26.3.2009 18:57:05   
silvya
Moje sožalje. user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 38
26.3.2009 19:53:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka

IZVIRNO SPOROČILO: madela

bolezen srčeka je imel

Pa saj ne morem verjetuser posted image user posted image user posted image ... pa kaj mu niso znali pomagat, saj danes pa ja vse naredijo... naš je bil že dvakrat operiran... kar zmrazi me.
user posted image Iskreno sožalje družini in tebi user posted image - veliko moči...

(odgovor članu tinncyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
26.3.2009 20:09:20   
tinncyka
beri zs

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
26.3.2009 20:36:39   
arabela*
sožaljeuser posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 41
26.3.2009 20:55:59   
BA2008
IZVIRNO SPOROČILO: skate

Pa saj ne morem verjetuser posted image user posted image user posted image ... pa kaj mu niso znali pomagat, saj danes pa ja vse naredijo... naš je bil že dvakrat operiran... kar zmrazi me.
user posted image Iskreno sožalje družini in tebi user posted image - veliko moči...

žal se še vedno ne da vse naret in vedno pomagat...user posted image user posted image user posted image
lahk vprašam zakaj je bil vaš operiran že dva krat?

najin angelček Aljaž 14.12.2008 - 22.12.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
27.3.2009 19:12:01   
S*
user posted image
Sožalje družini in vsem, ki ste ga poznali.

(odgovor članu BA2008)
Neposredna povezava do sporočila: 43
28.3.2009 16:10:37   
soncnica 3
Iskreno sožalje, naj spi v miru.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 44
28.3.2009 16:14:29   
Blueeyes
moje iskreno sožalje user posted image  user posted image

user posted image

(odgovor članu soncnica 3)
Neposredna povezava do sporočila: 45
28.3.2009 17:38:13   
frutka_
Moje sožalje...pomagajte mamici in atiju v teh težkih časih. 

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 46
30.3.2009 20:00:16   
amaya
user posted image user posted image user posted image

grozno...kar zmrazi me. Velikokrat se zavem, kako srečo imam, da je mali zdrav, pa da smo vsi zdravi...že ko je imel virozo pa vročino sem bila tako nebogljena, kako šele mora biti, ko so posredi take stvari...potem se pa obremenjujemo z vsakdanjimi problemčki, ki niso nič v primerjavi s tem...

sožalje vsem, ki ste ga imeli radi...

počivaj v miru Nikola in pazi na svojo mamico in atija user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 47
6.4.2009 9:59:14   
Lusa
Nikolaj,počivaj v miruuser posted image ...naj ti bo tam zgoraj med drugimi angelčki lepo...

skate-včasih se kaksnih hudih srčnih obolenj na zalost ne da odpravit in lahko samo čakaš ali bodo vseeno poskusili in se bodo operacije vrstile ena za drugo ali pa se bo otrok resil trpljenja brez op...sama sem bila v tem in vem kaj pomeni izguba tako majhnega otročka...

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 48
6.4.2009 20:36:52   
mala_pikica
Ojoj, solze mi tečejo in stiska me v prsih. Tako sem žalostna, ko preberem takšno sporočilouser posted image user posted image user posted image .

Mali NIKOLA spančkaj v miru in upam, da ti je tam zgoraj lepouser posted image . Mamici, atiju in vsem bližnjim pa želim iskreno sožalje. Sploh ne najdem besed............... izgubiti otroka se mi zdi tako zelo krutouser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mala_pikica -- 6.4.2009 20:38:28 >

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 49
7.4.2009 16:25:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: BA2008

IZVIRNO SPOROČILO: skate

žal se še vedno ne da vse naret in vedno pomagat...user posted image user posted image user posted image
lahk vprašam zakaj je bil vaš operiran že dva krat?

Ima veliko napako, ki je nikoli popolnoma ne bodo pozdravili in nas po dveh operacijah čakata še najmanj dve... in še predobro poznam dneve negotovosti, čakanja pred operacijsko, trepetanja na intenzivi...
Luša - Pri nas se je zaenkrat vse končalo srečno, ampak je bil pa naš mali že 3krat ''odpisan'' s strani zdravnikov, pa se ne da - hvalabogu.
In sožalje tudi vam, če ste izgubili otročka.

Naj počivajo mali  user posted image  v miru.

(odgovor članu BA2008)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?