zaljubljena23
|
Bebii, tako so meni punce dejale, ker so jim G tako rekli, tako da ne vem, jaz lahko to zaenkrat potrdim, bomo videli ta cikel. Že nekaj let imam zmešnjavo z M, neredne, včasih samo po 3 na leto, švoh M, brez bolečin, pred tem, ko pa sem imela zelo redne, točne kot urica, so bile prisotne močne M z bolečinami, zdaj ob klomifenu, prvi cikel reagirala, imela O, močne bolečine ob M in sama M je zelo močna, drugi cikel, nisem reagirala na klomifen, M čudna, samo izcedek, ki je trajal 3 dni, brez bolečin, zdaj pa smo v tretjem ciklu klomifena, v petek prvi UZ, da vidimo, če sem reagirala na njega, pol pa čakanje do 24. al bo al ne bo, če bo slučajno M prišla, pa bomo lahko takrat spet razglabljali o tem. No sem našla citat od ene punce iz drugega foruma '''xxx - po moji izkušnji, k sem jaz hotela klomiflen ker že dobro leto delanja na bebici ni bilo ničmi je dejala, da če imaš boleče m imaš ovulacije kajti klomifen naj bi ti pomagal pri ovulacijah in mi ga ni prepisala, vem pa, da imajo druga deklata 'boljše' izkušnje s tem.Vprašaj svojega g. pa boš najbolje vedela kako in kaj.''' še en citat '''zaljubljena, mene zadnja leta ful ful boli - kljub naklofenu taki krci, da jih komaj prediham. in nisem opazila cist nobene razlike v ciklusih, ko jem klomifen. kolikor me je znano, v ciklusih brez ovulacije nikol ni tok hudih bolecin kot kadar ovulacija je (npr: ni krcev, ko jemljes KT). tako da ce sicer v svojih ciklusih nisi imela ovulacije, lahko da je zato tokrat tolko hujse.''' in še en '''zaljubljena, revca! Vzemi en tablet in počivaj. Kot je napisala xxx, sem pa tud jest slišala od moje G.''' Torej....