Tia27
|
Ja tud mi hodimo k njej in je res ta voziček kao najbolj optimalen za marelo, sam problem je kje ga naj nabavim-infantino ne obstaja več, tam so ga imel po 24.000 sit, v babycentru v lj pa ga istega prodajajo za 40.000 sit, tega sploh ne štekam, mi ga trenutno iščemo, da bi bil lepe barve, pa seveda kr "normalne" cene, ker če je bil že v infantinotu 24.000, pol mi ni jasno kako je kar naenkrat lahko za še enkrat nekje dražji, če ste ga kje našli te dni, mi javite.Pozdravček-aja Veličkovičeva je pa vredu zdravnica, mislim da je velik strokovnjak glede ortopedije in z otroci ima doooooooooolgoletne izkušnje in če delaš na nekem področju toliko let kot ona, potem nekaj ja zagotovo ma prav, oziroma ogromno vsega ima prav, tako da tistam mamam, ki pač menijo da je vse to kao trapast in ki ne upoštevajo kar ona reče,želim, da jim ne bi bilo kdaj žal, ker pač niso upoštevale nasvetov strokovnjaka.Pa ne misliti, da sem na začetku razvojno in vse v zvezi z njo sprejela s pozitivne strani, imela sem veliko proti, a čez čas sem se le ohladila in se prepustila, da mi pač pomagajo, še sreča da imam nekoga, pri katerem, lahko dobiš nasvet o čemerkoli,jaz jim popolnoma zaupam in mislim da delam s tem prav za mojega sončka.
|