julči -> RE: ko gre v vrtec 11mesečnik? (30.3.2009 15:45:02)
|
Oj, no js sem zdej sprobala zadevo, ker nočem da bi u vrtcu dobila kakšne reakcije, pa sploh ne bi točno vedla kaj je jedla.... Sem ji v petek zjutraj nardila mlečni riž- z malo KM, je blo ok, zvečer sem ponovila s polento, drugo jutro pa gres. Sobota je bla še čist ok. V nedeljo pa je mala dobila drisko, pokakana do sredine hrbta. Nč ni hotla jest, čim pa že je kaj, je driskala. Cca 3x na dan. Zelo jokava, nerazpoložena in zaspana, kar na tla se uleže (drugače je zelo živahen in aktiven otrok). Danes je zadeva podobna, zjutraj še vedno driska 1x, sicer ni blo skor nič, ker ni nič jedla, popoldan je kakala že kašasto, zeleno s sluzjo in zraven močno jokala, nato je spet zaspala. Sem klicala P in je sestra rekla da je verjetn kakšna trebušna viroza, da naj malo počakam da se stanje umiri in potem še enkrat probam z mlekom. Kaj mislite ve- so lahko to znaki alergije al je res kej zbolela. A se to ne bi kako pokazalo- na krvi,... če je kak rotavirus. Ma mi gre na živce ker me je tko odpravla sestra in me je strah ji spet dat mleko, ker je revca že čist fertik že 2 dni. A lahko od P zahtevam da napiše potrdilo za vrtec da je na dieti? hvala za nasvete
|
|
|
|