ajdova kaša (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Uvajanje goste hrane

Sporočilo

babyboooom -> ajdova kaša (25.3.2009 7:50:13)

smejte se mi kolikor se hočete, ampak kako jo nardiš??? kupila sem ajdovo kašo-oluščena kaša od "zdravo življenje" in bi jo skuhala svoji[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image], ampak je gor napisan predlog za pripravo kaše z gobami in zelenjavo. Kako jo nardiš "natur", če je to sploh mogoče... Pa ne napisat, da naj samo gobe spustim in naredim samo z zelenjavo, ker so sestavine: čebula, česen, začimbe, .... to ji pa še ne bi dajala... ali pač??? Stara je 6,5 mes.

tintin -> RE: ajdova kaša (25.3.2009 8:00:49)

skuhaj kašo v vodi
potem pa naredi ekstra kako zelenjavno omakico...malo korenčka, brokolija, pora...in skupaj zmešaj.

babyboooom -> RE: ajdova kaša (25.3.2009 8:17:49)

koliko vode pa- a je kej pomemben, kot pri rižu? koliko časa pa naj se kuha? v vreli vodi? sol?     ???????????

tintin -> RE: ajdova kaša (25.3.2009 8:30:20)

Hoj, razmerje voda: kaša piše na embalaži, daš pa v vrelo osoljeno vodo. Kuha se ene 15 min, če bo preveč vode boš pač odlila....

ZvezdicaZaspanka -> RE: ajdova kaša (25.3.2009 8:31:34)

Jaz sem jo prej malo namočila, da se hitreje skuha, ni pa nujno. Potem sem pa dala npr. šalčko kašein ene 3 šalčke vode. V to sem naribala korenček in bučko. Kuhalo se je, dokler se ne zgosti. Ko je bilo kuhano, sem pa dala malo kisle smetane, za okus. Moja dva sta imela in imata to zelo rada.

Stran: [1]