Katy78
|
Moj je tudi na začetku kar jedel in jedel, pojedel je celo več kot 180ml na kg telesne teže na dan. Spomnim se, da je 2 tedna po prihodu iz porodnišnice spil 80ml in hotel še. Predvčerajšnjim in včeraj pa mi je spil samo okoli 630 ml, kar je komaj dobrih 100ml na kg telesne teže na dan. Sicer mu pripravim 150ml vode+AM, kar nanese 170 ml, vendar vse nikoli ne poje. Največkrat poje 130 ali 140, redko 160, ampak to je super, sem popolnoma zadovoljna. Zadnja dva dneva je pa katastrofa - imel je kar tri obroke na dan po 60-80ml. Tudi ko se je zjutraj zbudil po 7 urah spanca, je pojedel samo 60ml. Res ne vem, kaj mu je. Ima pa 6 obrokov, ker 7 jih ne uspem spravit skupaj, ker ponoči spi v kosu tudi 6 ur in več, potem poje, potem pa še ca. 3-4 ure spi. Drugače mi je pa P isto rekla, da so nedonošenčki ponavadi požrešni, ker morajo nadoknadit nizko porodno težo. Naš mulček jo je že krepko nadoknadil. Ne vem, bom videla, kako bo v naslednjih dneh, sploh glede na to, da mi je prejle spil 130 v 10 minutah in še kar iskal flašo, tako da je pojedel potem še dodatnih 35ml. Ne upam mu kar takoj zamenjat AM, ker je na začetku imel Aptamil 1, pa je bil zaprt tudi po 5 dni, pa smo kupili Aptamil Comfort, pa je dobil krče in temno zeleno blato pa še zaprt je bil po 5 dni. No, Novalac je bil zaenkrat OK, tudi prebava je OK, le tako malo spije zadnje dni. Bomo videli... Kako je pa s prebavo po Hipp-u pri tvoji punčki?
|