tintara -> RE: december 09 (29.9.2009 10:48:31)
|
Hojla, punce. Prebava: ne morte verjet, ampak človek začne pogrešati tudi počasno prebavo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. No, stanje je sicer boljše, a je še daleč od normalnega. S takim tempom, mislim, da sem kamot še cel teden doma. K zdravniku danes nisem šla, po teži sem šla nekaj malega gor (no, je tehtnica variirala, ampak definitivno nisem šla dol[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]) in zdaj se tudi meni že zdi, da najbrž nima smisla v laboratorij hodit. No, sicer bom pa itak mogla v četrtek ali petek še vodo dat, takrat bi pa lahko dala tudi kri. V glavnem, trenutno strateško čakam. Da vidim, kolko sem razelektrena. Moram kar G rečt v petek, če ne bom šla že prej do svojega. Glede bolniške: pomoje tudi ni treba nekaj fuul jamrat. Pač razložiš, kako je, itak do enega meseca plača bolniško delodajalec in ne gre skozi nobeno komisijo. Jaz nekak računam, da grem drug teden v službo (za četrtek in petek si bom poskusila bolniško zaradi driske zrihtat) in to za dva tedna, mogoče tri. Potem imam še mal dopusta (4 dni) in šibam na bolniško (spet odvisno, dva ali pa tri tedne) in potem porodniška. Bi pa nekak rada mal zmutila in bila med krompirjevimi počitnicami na dopustu, ker če bom jaz v redu, potem že ne bomo doma čepeli - se zna zgodit, da bi šli kam za več dni, pa ne bi glih okrog se skoz obračala, kje me kdo iz službe vidi. Ena varianta je, da delam še tri tedne, ena pa, da grem za en teden na bolniško v oktobru, potem pa spet na dopust?? Ma, bom še videla. Je pa šef včeraj videl, da ne bo šlo v nedogled mi nalagat delo in je eno od del predal mojemu kolegu. Super, je bilo kar zoprno, predvsem zato, ker je hotel, da že več kot en mesec prej skončam poročilo. No, lahko da so se drugi vpleteni uprli, ker bi potem tudi oni mogli to fuuul pred rokom naredit. Aja, pa da se pohvalim. Dans sem si šla pa končno kupit en modrc, ima sicer mal preveliko košarico, ker ni bilo glih ful izbire tu pri nas v Kamniku, ampak saj se bo napolnilo. Ob priliki pa v Ljubljano. Nič, mejte se, T
|
|
|
|