|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: december 09
22.6.2009 8:22:41   
Luna2008
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

Punce malo za smeh vam pošilam slikico kaj počneta moja dva fanta ko me ni doma. Pozorno glejte učke od tamauga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

aja pa roza palca je lepotni dodatek user posted image

user posted image

vauuu u teh učkah se pa res izgubiš.... lepooo

Kaja 6.8.2008 & novi malček v pričakovanju decembra 2009

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
22.6.2009 8:27:19   
Luna2008
Bee Bee -super za poroko. midva sva se poročila sicer v Slo,samo sva bila na Mauritiusu
na poročnem potovanju.tam je rajskoooo !!! čese poročiš tam pa sem slišala da tako
poskrbijo zate da na čisto nič ne misliš,samo uživaš. kar privošči si !!! jaz bi spet
šla tja samo zdaj ko imamo Kajo ki še ni 1 leto stara je ta pot kar mučna, ko bo še
najmlajši kaki dve leti star bomo pa šli ker tja se enostavno moraš vrnit ....

(odgovor članu BeeBee)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
22.6.2009 8:59:01   
zalbi
Hej!

odštevam dneve dod opusta - še 3... jeeee. Utrujena sem še vedno nenormalno, bi lahko cele dneve prespala, tako da upam, da se mi na sopustu res uspe malo spočit....

luna2008 - uuu ja mauritius - mi bomo pol enkrat tut šli taj.. jst mam tut ful željo it. uuuu pa hvala za zajtrk,, mmmmmm

Midva sva poročena... pa je bla velika poroka in men je blo full fajn. Sem  bla pa takrat že noseča, sam nisem vedla, je blo čist na začetku nosečnosti... tako da se nisva lih poročila zaradi otroka, ampak ker sva si tako želela.

beebee - bravo za Kinga---:)))).

kremice - ja prosti strijam jo bo treba res počasi kupita. v prvi nosečnosti sem se mazala - uhh - men se zdi da z eucerinovo - kupila v lekarni - in je bla super, nobene strije na trebuhu, sem jih pa že itrak prej pridelala na bokih...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu Luna2008)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
22.6.2009 9:26:25   
Anuš
Zibka: V soboto sem zvečer začutila brceuser posted image . Zgleda, da  je drugič res prej čutit. Pri 1. sem pri 19 2/7, zdaj pa že pri 14 1/7.
Krema proti strijam
: v 1.user posted image mandljevo olje in bepanthol intenzivni lotion za telo. Zdaj pa samo bepanthol. Nimam nobene strije.

Zalbi:
Še čisto malo, pa bo. Zdej samo še 2 dni, pa še mal user posted image

beebee: komi čakam slikcouser posted image , men so doge ful všeč. Pa, ko so mejhne so tolk smešne- tiste velike noge se jim kar zapletajouser posted image . Edino smotan je, ker se jih zaradi velikosti vsi bojijo. Sam, to se pa tudi naše dalmatinkeuser posted image . Prej smo imeli dobermanko in sem rekla nikoli več "psa ubijalca" (karakter je bil pa od miškeuser posted image ), ker je nesproščeno okoli hodit. Sam ni v redu noben pes za tiste, ki jih ali ne marajo ali pa se jih bojijo. Pri moji dalmatinki sem zadnjič doživela, da je ena ženska začela v kriku plezat na drevouser posted image Pa fak ej. Zraven pa skor živčen zlom doživela, ker je moja potem začela lajat od njenga čudnega obnašanja user posted image .

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
22.6.2009 9:57:53   
*nivea
hvala za odgovore glede trgovin za nosečniške obleke
bom jutri verjetno šla v lj, pa te pogledam v te trgovine
*Mojca* kak je tvoj Luka zlati user posted image
beebee user posted image  za kužeka. mi mamo doma 9let starega nemškega ovčarja in ga ne bi menjala za nikšno drugo žival. tak je hvaležen pes in bi se včasih samo stiskal k nam. je pa sicer v boksu in je naš pes čuvaj user posted image
je pa nori na žoge, smo ga razvadil ko je bil mali in se zdaj ne moremo žogati na dvorišču,ker on ponori.. mora on poleg biti in noreti z žogo user posted image

pri nas dežuje sedaj in je ravno prav toplo. no, vsaj v pisarni...
mam pa danes dosti dela, ker ni tajnice in delam svoje in njeno delo, ampak sem si za sebe tudi vzela časuser posted image

mejte se

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
22.6.2009 10:00:15   
Jenny17
Že dolgo časa se nisem nič javila, vas pa redno prebiram. V službi je full dela, zato tudi jaz že nestrpno čakam dopustuser posted image
Zaenkrat nosečniških oblačil še ne nosim, se pa mažem 2 x na dan z mandljevim mlekom za telo od Afrodite.
Za mano je drugi pregled, ki je trajal celih 5 minuser posted image : tehtnica, pritisk, poslušanje utripov.
Naslednjega imam 24. 7.-Morfologijo

Lepo se imejte, kljub bednemu vremenu.

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
22.6.2009 13:51:12   
martinca
pozdravljene!

da se javim po nekaj dnevnem premoru.
aja naslednji pregled imam 15.7.

beebee
, lepo da bosta obdržala kužka. bi ga lahko kako sliko naredila in jo prilepla gor, da vidimo kakšen je.   jaz v prvo tudi nisem tako hitro čutila gibov. zdaj pa jih že kakšen teden.user posted image

zibka, zdaj sem šla gledat v Patrikov album kdaj sem prvič čutila gibe...20.teden. 

dreamz, jaz sem v prvi nosečnosti uprabljaja mandljevo mleko od Afrodite. zdaj pa se spet mažem s to kremo ali pa od Johnsons baby olje. si ga od malega sposodim user posted image

lp

(odgovor članu BeeBee)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
22.6.2009 14:16:42   
Anonimen
oj!

kako kej, na tale hladen dan? brrrr, za zmrznt je zunej!! še 1x delamo, potem pa domov po dolgem času mal pogledat - jih nisem vidla že celo večnost user posted image
popoldan grem pa do kolegice eno zibkopogledat, če bo tko, jo bom kar vzela :D počas, ampak res počas stvari kar skupi nabiram; zadnjič sem bila v BC sem tko luštkane bodye  & kapce vidkla, pa še poceni (ker je neko znižanje in akcija) in sem kar vzela; neki je št.56, neki pa 62! Upam, da ne bo prav velikan naš fant user posted image
sej, mal lah pogledam:D
sama pa še nosim navadne hlače (ne nos.), čeprav smo že v 14t :) no sej, če bo dolg tkole, bo kul :D se mi zdi, k da ni nč trebuha user posted image

mazanje: jaz se že od 10t mažem (od mojga mami dela mešanico kamilice - mandeljevo olje - neki eteričnega olja) pa je ful dobr!  se mi zdi še bolj naravn vse skupi, kot pa tole iz trgovin user posted image

no, lp!

(odgovor članu martinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1183
22.6.2009 14:46:43   
Neža7
mazanje..... Jaz imam kar navadni GLICEROL iz lekarne in je super. Mama mi ga je priporočila, ker tudi ona ga je uporabila v obe user posted image  in se čisto nič ne pozna. Jaz sem ga tudi v user posted image  in res ni bilo nič. Sedaj ga tudi imam. Ni drag in je lepo mastno in najbolj po tuš si ga gor namažeš pred spanjem in je super..Več kot 2 male plastenke ne grem skoz čez celo user posted image , ker samo malo rabiš.

user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
22.6.2009 15:30:22   
terida
Živjo, punce!

Se oglašam po dolgem času. Sem ok, vsakdanja utrujenost počasi popušča, tako da sem spet uporabna doma (ne kot prej, ko sem samo spala...) - končno! Bom malo na hitro pokomentirala aktualne debate:

Čestitke vsem za uspešno NS! user posted image

Bolečine/špikanje... jaz sem s tem imela kar nekaj težav v prvi nosečnosti in nimaš kaj naredit kot čakat, da mine. Mislim, da je to odvisno od lege otroka - kot da bi se ti "usedel" na kakšen živec ali kaj podobnega. Jaz sem imela par tednov resne težave z eno nogo - me je bolelo kot hudič, ko sem si oblačila hlače - kot bi imela 80 let. Pa se je potem vse malo premaknilo in je bilo ok, kot da ni bilo nikoli nič. To nosečnost pa je super - me ne boli nič (trkam user posted image ).

Kreme proti strijam zaenkrat še ne uporabljam, bom pa vzela isto kot prejšnjič - od Chiccota. Je super, se hitro vpije in ne smrdi. Je takšne sorte, da se zelo fajn razmaže in jo vsakič zelo malo porabiš. Jaz sem prejšnjič za celo nosečnost porabila samo eno dozo user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ShopGirl

Da ne omenjam, da sva sredi prodaje stanovanja in nakupa novega, večjega. Predstavljajte si me čez par mesecev kako se s trebuhom "veselo" selim v nov dom, ki ga bo po možnosti treba še prenovit...

Evo, smo na istem. Midva kupujeva stanovanje - ravno danes gremo podpisat pogodbo. Selimo se pa šele začetek oktobra! Nismo se mogli zmenit za prej, takrat bom pa že v 8. mesecu in si sploh ne predstavljam kako bom uspela to zrihtat. Saj glede nošenja težkih stvari me ne skrbi (za to pa imamo moške user posted image ) samo vseeno bo treba vse spucat, pa na pravo mesto postavit (tega pa moškim ne pustim user posted image ). Ah, bo že, čeprav ne bo lahko...

IZVIRNO SPOROČILO: Luna2008

Bee Bee -super za poroko. midva sva se poročila sicer v Slo,samo sva bila na Mauritiusu na poročnem potovanju.tam je rajskoooo !!!

Tudi midva user posted image

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
22.6.2009 16:08:26   
BeeBee
Zajtrk smo spet prespali  ampak me je Luna2008 nadomestila!user posted image  Zato pa zdaj dobite nekaj malegauser posted image user posted image user posted image

user posted image
user posted image
user posted image  

user posted image
user posted image
user posted image  

< Sporočilo je popravil BeeBee -- 22.6.2009 16:10:25 >

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
22.6.2009 17:34:26   
BeeBee
IZVIRNO SPOROČILO: tulpika

Beebee: moja kolegica pomaga pri načrtovanju porok na Mavriciusu...če potrebuješ kontakt mi sporoči. Ti pa priporočam Mavricus, midva se sicer nisva tam poročila (btw sva koruznika), je pa tam sanjsko lepo in imela sva nepozaben dopust. Pomojem vam ne bi bilo žal.

A res??? user posted image  No pol pa ti bom poslala ZS da te še kaj vprašamuser posted image  Ampak se mi zdi,da glede na to,da sm že v 16.tednu je to mičkeno prepoznouser posted image

Luna2008 joj zdaj sm čist navdušena user posted image user posted image  Ja sm brala,da resnično poskrbijo za vse in ti ne rabiš za nič skrbet.. Kr zdaj bi šla tja, še posebej ko ste mi ve to vse napisaleuser posted image  Koliko ur pa letiš ?
Anuš čestitke za brce user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz mam 1.12 rok pa še kr nič od kakšnih metuljčkov user posted image
Martinca bravo za gibeuser posted image user posted image  Očitno moram jaz še malo počakat.. user posted image  Ampak sm čist preveč nestrpnauser posted image

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
22.6.2009 18:19:09   
BeeBee
Evo našega Kinga user posted image

user posted image

user posted image

Bom še probala prilepit še kakšno slikco,ko hodi ampak mi fotoaparat nekaj nagaja.

(odgovor članu Luna2008)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
22.6.2009 18:22:29   
BeeBee
IZVIRNO SPOROČILO: Anuš
beebee: komi čakam slikcouser posted image , men so doge ful všeč. Pa, ko so mejhne so tolk smešne- tiste velike noge se jim kar zapletajouser posted image . Edino smotan je, ker se jih zaradi velikosti vsi bojijo. Sam, to se pa tudi naše dalmatinkeuser posted image . Prej smo imeli dobermanko in sem rekla nikoli več "psa ubijalca" (karakter je bil pa od miškeuser posted image ), ker je nesproščeno okoli hodit. Sam ni v redu noben pes za tiste, ki jih ali ne marajo ali pa se jih bojijo. Pri moji dalmatinki sem zadnjič doživela, da je ena ženska začela v kriku plezat na drevouser posted image Pa fak ej. Zraven pa skor živčen zlom doživela, ker je moja potem začela lajat od njenga čudnega obnašanja user posted image .

Hihihi... ja res so cukerčki. Jaz se mu kr smejim ko začne hodit po parih korakih samo pade user posted image  Sicer za zdaj zgleda čist prijazno ampak vrjamem da ne bo več dolgo takuser posted image
Ma si prav predstavljam to žensko,ej user posted image  Jaz sem vedno mnenja,da te pes sam od sebe ne bo vgriznil. Drugače je,če nekdo sili v njega ali se zgodi kaj nepredvidljivega. Sicer pa mora vsak lastnik psa vzgojit,da ne grize ob kakršnem koli primeru user posted image

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
22.6.2009 19:20:45   
*Mojca*
Jooooooooooj Beebee kolk je lušen user posted image user posted image user posted image user posted image

Itak da nimaš srca takega cukra dat stran user posted image user posted image Res je lep!

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu BeeBee)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
22.6.2009 20:02:52   
Zibka
Beebeee, kolk lep pesek. Če bi se k men zatekel, ga tut ne bi mela srca pustit pred vrati. Poglej kako hvaležno te gleda... Verjemi, da je zelo dobro ve, da si se ga "usmilila" in da ti bi za to vedno hvaležen.
Bravo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
22.6.2009 20:08:46   
Luna2008
IZVIRNO SPOROČILO: BeeBee

IZVIRNO SPOROČILO: tulpika

Beebee: moja kolegica pomaga pri načrtovanju porok na Mavriciusu...če potrebuješ kontakt mi sporoči. Ti pa priporočam Mavricus, midva se sicer nisva tam poročila (btw sva koruznika), je pa tam sanjsko lepo in imela sva nepozaben dopust. Pomojem vam ne bi bilo žal.

A res??? user posted image  No pol pa ti bom poslala ZS da te še kaj vprašamuser posted image  Ampak se mi zdi,da glede na to,da sm že v 16.tednu je to mičkeno prepoznouser posted image

Luna2008 joj zdaj sm čist navdušena user posted image user posted image  Ja sm brala,da resnično poskrbijo za vse in ti ne rabiš za nič skrbet.. Kr zdaj bi šla tja, še posebej ko ste mi ve to vse napisaleuser posted image  Koliko ur pa letiš ?
Anuš čestitke za brce user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz mam 1.12 rok pa še kr nič od kakšnih metuljčkov user posted image
Martinca bravo za gibeuser posted image user posted image  Očitno moram jaz še malo počakat.. user posted image  Ampak sm čist preveč nestrpnauser posted image

midva sva šla preko Dunaja in Dubaja in je bilo 18ur.bila je še varianta direkt iz Pariza in mislim da je bilo 15ur.
tja mine hitro ker si poln pričakovanj...samo saj kar poskrbijo na letalu da ti ni dolgčas....
ja tud jaz bi šla zdaj tja.še ena slikca obale iz Mauritiusa (nama krasi dnevno sobo da se vsak dan spomnim kako je bilo lepo)

user posted image

(odgovor članu BeeBee)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
23.6.2009 8:40:19   
zalbi
Dobro jutro!

za dober začetek dneva:

user posted image

beebee - ooo kok luškan kužek... sam ti mladički so tolk lušni...

luna2008 - oooo hudo fajn... zdej nam pa lušte delaš...

Čist sem out zaradi tega vremena, jst grem pojutrišnjem na morje... pa nevem al naj vzamem bundo s seboj k je tolk mrzlo - groza... čist sem se nehala veselit... pa tolk komi čakam dopust, pol pa tako vreme... 

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu Luna2008)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
23.6.2009 10:43:25   
Netta
jutro,

ma saj ni res...odstopim nosečniške hormone? katera vzame??? neverjetno res, kako se mi menja razpoloženje, včeraj vsa naspidirana, danes kot bi me nekdo z macolo po glav...depresija na kubik...sama sebi grem na živceuser posted image

poleg tega sem si pravkar na drugem forumu ogledala presunljiv filmček, pa me je kar zadelo...saj ne vem če bi vam ga nalepila?

bom vseeno, morda pa komu reši življenje, ampak je res grozljiv!

http://www.shrani.si/?28/Jp/1MryCLMW/3-unknownparametervalue.wmv

mauritius - hmmm, toliko lepega ste o njem napisale, da sem šla prav po netu brskat...pravljica...je že na seznamu za morebitne počitnice v prihodnostiuser posted image

strije - sem se v 1user posted image mazala skoz, karkoli je pač prišlo pod roke...mislim da je pomembno le, da je koža prožna...in zaenkrat nimam še nobene strije

špikanje tam spodajuser posted image - jap, tud pri meni ni miru kar se tega tiče...sem pa že v prvi user posted image povprašala o tem ginekologinjo in je rekla da se pač vezi širijo in da zato včasih skeli. Lahko pa te mali plodek brcne v kakšen organ in to baje tudi ni ravno prijetna bolečina. Počakajte da postane večjiuser posted image

beebee - a to je zate "mali" zajtrk??user posted image   uf se že samo od gledanja redim!!!

lušten kužauser posted image user posted image

zalbi - tudi mi se odpravljamo na dopust in imam prav tako težave s pakiranjem...sploh ne vem če bo šlo vse v avtouser posted image
kam greste?

(odgovor članu Luna2008)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
23.6.2009 10:51:39   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

mauritius - hmmm, toliko lepega ste o njem napisale, da sem šla prav po netu brskat...pravljica...je že na seznamu za morebitne počitnice v prihodnostiuser posted image

Jaz imam družinskega člana iz Mauritius user posted image  Da moja sestra je 1/2 slovenka in 1/2 mauritius user posted image
Res je prelepo.... Moja prijatelja sta se tam poročila letos user posted image  

Lep dan vsem želim user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
23.6.2009 11:08:17   
talika81
drage moje, sej ne vem, če se me še spomnite ...

malo se vam zopet oglašam, da vam povem, da je prvi pregled po abraziji včeraj pri moji G pokazal, da je vse v najlepšem redu, da je v teku oziroma da že gre proti koncu ovulacija ter da lahko po končani menstri, ki jo pričakujem čez kakšnih 14 dni, ponovno začneva delat na user posted image  ...

držite pesti, da bi nama dokaj hitro uspelo ... user posted image   user posted image   user posted image

še enkrat se vam zahvaljujem za vse objeme in vse pozdrave in pesti, ki ste jih držali zame ... tokrat se ni izšlo, ampak naslednjič se pa zagotovo bo ...  user posted image   user posted image

user posted image   user posted image  

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
23.6.2009 11:12:11   
*nivea
talika81 user posted image
upam,da nas čim prej razveseliš z novico, da pričakujeta dojenčka. da bomo navijali za tebeuser posted image  in s tabo

fajn boj

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
23.6.2009 13:21:27   
zalbi
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

zalbi - tudi mi se odpravljamo na dopust in imam prav tako težave s pakiranjem...sploh ne vem če bo šlo vse v avtouser posted image
kam greste?

Jah, pri nas bo res letos zanimiv dopust. V četrtek greva s Saro - peljeva še moj teto in njeno vnukinjo na Cres in bova tam ostali 4 dni, pol v ponedeljek, pa greva v Crikvenico, v kamp, pride še moj user posted image  tja z enimi prijatelji, s katerimi bomo pol 10 dni skupaj na morju. Tako da bo pestro...

Drgač pa res vreme ubija, ravnokar sem zmazala eno čokolado - grozaaaa - ne bi nč pametnega jedla, sam cukr mi paše - katastrofa - postajam pravi odvisnik od sladkega...

talika81- držim pesti, da te čim prej osreči malo bitjece v tebi...

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
23.6.2009 14:16:11   
BeeBee
Dan nosečke user posted image

Jaz sm ravno iz sprehoda po dežju user posted image user posted image Ja King je prav užival in skakal po lužahuser posted image Jaz pa sem bila cela mokra ampak ga je bilo prav veselje gledatuser posted image

taliika upam,da čimprej spet zagledaš user posted image user posted image ! In nam javi,da bomo skupaj navijali za tebe in tvojo pikico!

mirjam ojojo.. keri filmček user posted image user posted image user posted image Solze mi tak tečejo,da jih ne morem ustavit user posted image Drgač pa sm še ena,ki ma preveč nosečniških hormonov user posted image HB da dragega ni doma bi si hitr premislil in se ne bi poročil z manouser posted image
luna u, svetovna slikicauser posted image user posted image No,če se ne poročiva na Mauritiusu pa greva ziher na potovanje tjauser posted image Pol pa bom jazuser posted image vam takšne slikce kazala user posted image user posted image

Nič grem tenis gledat, bom itak zaspalaaa user posted image

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
23.6.2009 14:17:22   
vijolca
Tako, jaz sem opravila ta vmesni pregled (med NS in MF), kjer samo poslušaš srček (nič UZ user posted image ), do naslednjega je pa še 6 tednov in res upam, da čimprej (in predvsem brez zapletov) minejo. Vidim, da si nas bo veliko poletne mesece krajšalo v kampih, meni je tak način dopusta zakon, tokrat imam pa še končno več dni dopusta kot ponavadi, pa še do novembra ga je treba porabiti, tako da se obeta res počitek!

Danes sem dobila tudi rezultate za toksoplazmozo, sestro sem sicer pozabila vprašati, kaj točno pomenijo, ampak igG je nereaktiven, igM pa reaktiven (4 IE/ml), kar naj bi pomenilo, da sem jo že prebolela. (Kar me ne bi čudilo, ker sem bila dolgo v tesnem stiku z mačkami, ki smo jih zavržene posvojili). Saj vem, da je hecno vprašanje user posted image , ampak a to pomeni, da lahko jem pršut in salamo?! user posted image   Pa tudi naše domače mačke lahko verjetno spet pocartam...user posted image

BeeBee, ja kužki znajo uporabiti svoje "big, sad puppy eyes"user posted image Res lepo od vaju, da ga sta posvojila, po moje vam ne bo žal (za otroka je pa itak super, ponavadi so starši tisti, ki delajo probleme tam, kjer jih ni).

Talika, user posted image , držim pesti! user posted image

Pa lepe pozdrave vsem!

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.