vijolca
|
Tako, jaz sem opravila ta vmesni pregled (med NS in MF), kjer samo poslušaš srček (nič UZ ), do naslednjega je pa še 6 tednov in res upam, da čimprej (in predvsem brez zapletov) minejo. Vidim, da si nas bo veliko poletne mesece krajšalo v kampih, meni je tak način dopusta zakon, tokrat imam pa še končno več dni dopusta kot ponavadi, pa še do novembra ga je treba porabiti, tako da se obeta res počitek! Danes sem dobila tudi rezultate za toksoplazmozo, sestro sem sicer pozabila vprašati, kaj točno pomenijo, ampak igG je nereaktiven, igM pa reaktiven (4 IE/ml), kar naj bi pomenilo, da sem jo že prebolela. (Kar me ne bi čudilo, ker sem bila dolgo v tesnem stiku z mačkami, ki smo jih zavržene posvojili). Saj vem, da je hecno vprašanje , ampak a to pomeni, da lahko jem pršut in salamo?! Pa tudi naše domače mačke lahko verjetno spet pocartam... BeeBee, ja kužki znajo uporabiti svoje "big, sad puppy eyes"! Res lepo od vaju, da ga sta posvojila, po moje vam ne bo žal (za otroka je pa itak super, ponavadi so starši tisti, ki delajo probleme tam, kjer jih ni). Talika, , držim pesti! Pa lepe pozdrave vsem!
|