tintara -> RE: december 09 (7.10.2009 15:08:55)
|
Evo, sem iz CSD in moram hitro poročat, preden pozabim. Sem kar takoj šla izpolnit obrazce. Meni je bilo pa čisto fajn, da sem šla tja po obrazce, ker si je vzela čas in mi točno razložila, kaj moram izpolnit, tako da nisem imela problemov z izpolnjevanjem. Sem pa vedela, da bopm samo dvignila in nič dokončno opravila. Res pa je, da sem imela še eno vprašanje glede podaljška porodniške (13 mesec, ki mi je naklonjen glede na tretjega otroka) in sem si na žalost sama čisto narobe predstavljala. No, OK, zdaj pa poročilo. Glede izpolnjevanaj ste že kar fajn svetovale, kar bi jaz dodala je, da pri očetovskem obrazcu NUJNO IZPLONITE TUDI TISTI DEL ZA NEPLAČAN DOPUST (PO DNEVIH, SICER GA BO MORAL V ENEM DELU KORISTIT. Če tega ne boste označile, potem ga ne bo mogel koristiti, ker se ga naknadno ne da uveljavljati (ko je odločba pravnomočna). Saj potem ni nujno, da ga v resnici koristi, samo lahko pa ga. Pri nas ga je lani kar dosti, ker ni bil več zadovoljen v službi, jaz sem lahko delala po 4 ure in s tem ful kombinirala in smo potem bili v celem letu kar precej na dopustu. Otroka sta uživala, midva pa tudi(drugače ti tistega rednega dopusta kar hitro zmnajka). Mene je na to malenkost (da je treba že zdaj označiti) pozabila opozoriti, sem se pa sama spomnila še od prejšnjič in sem jo povprašala, tako da je zagotovo tako. Glede oddajanja papirjev ni nobene panike. Skrajni rok za oddajo je en dan (delovni) pred nastopom porodniške (torej, če nastopite v sredo, potem morajo biti papirji tam v torek (oz najbrž ponedeljek, ker mora biti uradni dan). Takole, to bo to. Je pa bila ful prijazna in tudi čakala nisem nič. Imejte se fajn, upam, da sem kaj pomagala. Če katero še kaj zanima, naj hitro povpšraša, dokler imam še svež spomin. LP, T Katera je bila tista, ki je rabila dati notri še plačo izplačano v novembru? Terida, Nivea? Ena z rokom 2.12. Če ti roka ne prestavijo, potem vseeno lahko daš plačo, izplačano v oktobru notri, če ti ga prestavijo in imate dovolj hitro plačo (če se prav spomnim, si rekla, da okoli 4 v mesecu), pa lahko notri spraviš tudi tisto, ki jo dobiš izplačano v novembru. Poskusi, ker pri plačilu se bo verjetno ful poznalo.
|
|
|
|