bori2 -> RE: spremstvo v bolnišnici (26.3.2009 7:52:15)
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 V ljubljani na ORL-ju poveš ob sprejemu, da bi bila rada z otrokom. glede postelje je odvisno, koliko so takrat zasedeni, se pravi, če je odd.prazen, lahko dobista svojosobo, drugače dobiš svojo posteljo, če pa so vse zasedene, ti prinesejo počivalnik. sem pa videla, ko so bli tok zasedeni, da je mogla mamica ležat kar na navadnem lesenem stolu. za vnaprej ti ne bojo mogli nič povedat, ker dejansko pridejo čez noč otroci, ki težko dihajo.... tudi konec junija 08 v Izoli je bilo enako. Prvo noč sva obe spali na njeni postelji- so imeli grozno gužvo, prvi dan pred operacijo sva uživali v igralnici.. Kakšna je prišla iz operacije raje ne bom, da ti ne vzamem volje... je bila pa ves čas zadovoljna, da sem jaz tam, saj ji je bilo pri 5 letih - že skoraj 6 letih nerodno, da bi ji kdo svečko dal. Ob prijavi sem povedala, da hočem bit z njo, hrane nisem vzela - jest mam že v štartu odpor do bolnice, pa tudi kopale -t uširale se cel teden nismo, ker je bila takrat v Izolski bolnišnici legionela,... Tale s hotelom,... no ja. Bom rekla, da je vse žal v veliki meri odvisno od sester. Mi še čaja nismo imeli,... Jest vama želim kar najhitrejše okrevanje.
|
|
|
|