babylove -> že spet nas hrvati **** (7.5.2005 14:00:38)
|
Joj Neva, saj ni nujno, da se greš ravno eksotiko. Španija, Grčija, Tunizija - destinacije v rangu Hrvaške. In še kaj bi se našlo, če se le hoče. Dominikanska republika recimo: letalo, 5 nočitev, all inclusive za 290€/osebo. Tako da težava v financah, ampak bolj v slovenskem nacionalnem ponosu, ki ga - ni. Lahko bi ilustrirala s kakšnim enostavnim primerom za tiste, ki v vseh teh letih niso dojeli: če ima vaš sosed veliko njivo, pa steguje kremplje še po vašem zelenjavnem vrtičku, ali mu boste brez pomislekov šli še njivo pognojit? Verjetno bi se našel kdo, ki tudi te ilustracije ni razumel... Dobro, če imaš žlahto tam, potem razumem. Ampak da bi jim pa iz gole dobre volje denar tja nesla, tega pa ne morem razumeti. Mi že 5 let bojkotiramo njihovo obalo. Sicer pa težava po mojem ni na hrvaški strani. Res je, da provocirajo, ampak zakaj? Ker se jim pustimo. In da slovenska politika v 14 letih (!) ni zmogla rešiti mejnega vprašanja, kaže zgolj in samo na nesposobnost slovenske politike, Hrvatom pa vsaka čast, kar se tega tiče! Če bi mi imeli takšne politike, bi se Haider lahko skril, pa 'Trst je naš' bi se spet drli. Dobro, malo pretiravam, ampak da lahko nekoga tako dolgo tako očitno in velikopotezno ****, pa moraš biti res mojster ali pa se ti nekdo enostavno - pusti. Ste mi na žulj stopile, zato sem se razpisala.
|
|
|
|