|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   a katera ve
24.3.2009 18:47:41   
Anonimen
Mene pa zanima kdaj ti nakažejo denar ki ga dobiš če se ne odločiš za paket.Danes sem dobila odločbo pa na njej nič ne piše kdaj ga nakažejo.
Saj vem da to ravno ne sodi v to rubriko ampak tukaj se vas največ zadržuje.
Hvala za odgovore.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: a katera ve
24.3.2009 18:51:40   
tia12
Denar se nakazuje 11. v mesecu. Pojdi na stran CSD LJUBLJANA ŠIŠKA, tam je bolj natančno razloženo.

LP,

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.3.2009 7:40:46   
hubi
Mislim, da v 8 dneh od dneva, ko si dobila odločbo.

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.3.2009 7:42:22   
pegi1
ne ne hubi ne drzi, prav je tako kot je rekla tia, denar se nakazuje 1x v mesecu. ce pa dobis odlocbo ravno 8 dni prej, je to samo srecauser posted image

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.3.2009 10:33:25   
anny1
Hallo punce
nočem bit pametnauser posted image  a ker sem ravno spraševala o tem na csd-sem pozabla od lanskega leta-skleroza pačuser posted image - je bil odgovor sledeč: nakazilo pomoči ob rojstvu otroka je mesec kasneje ko se dobi odločba oz v nasljednem mesecu datumsko pa se spreminja in je vsak mesec drugače-to si lahko odčitaš na csd-siska.si kdaj bo drug mesec samo datum bo spremenjen šele po 1.4. saj za vsak mesec posebaj popravljajo in spremenijo šele takrat-v ačetku meseca, oz bolje rečeno nakazilo je v mesecu ko nastopiš porodniško, ali kot je meni povedala zame, če oddajam v marcu bo odločba v aprilu-ker sem majovka- in nakazilo potem naslednji mesec-se pravi mja, no upam da meni ni učila napačne politkeuser posted image
hubi-8 dni pa je za paket-če je pa e-paket pa 8 dni od potrditve na e-naslovu, denar pa nasljednji mesec, kot so povedali meniuser posted image
upam da ni napačno razložila in da je povedala tako kot mora bit,
lp in srečno

Sreča moja so moji sončki, ki sto po čudežu prišli v moje življenje....Čeprav je mami biti težko je to najlepša naloga, ki jo ena ženska lahko ima...

(odgovor članu pegi1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.3.2009 10:41:54   
loveforever
kolikor sem jaz o tem obveščena ga dobiš naslednji mesec 15.-tega od oddaje odločbe.

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?