Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Dodajanje hrane in prebava 24.3.2009 19:31:59
|
|
|
|
Tisana
|
Ne, ampak sklepam, da se mu je prebava uredila. Ker pri teh mesecih je veliko bolj normalno, da odvaja blato 1x na dan in ne npr. 6x ali celo večkrat.
|
|
RE: Dodajanje hrane in prebava 24.3.2009 19:40:10
|
|
|
|
kat007
|
Pri nas je bilo isto - ko se je dojila, je kakala (skoraj) po vsakem obroku 5x - 6x/ dan. Ko sva uvedle GH, je blato postalo bolj trdo in kakala je samo še 1 x/dan. No, včasih tudi večkrat, kdaj pa tudi na 2 dni. Enkrat sem zasledila, da je čas za paniko, ko ne kaka kakšnih 4 - 5 dni (obvezen obisk pri P).
|
|
|
|
RE: Dodajanje hrane in prebava 25.3.2009 7:44:22
|
|
|
|
tasyo
|
Ja, tudi pri nas smo začeli manj kakat po uvedbi goste hrane, tko da se mi zdi to čist normalno.
|
|
|
|
RE: Dodajanje hrane in prebava 25.3.2009 11:42:35
|
|
|
|
Tjaška30
|
pri nas je pa ravno obratno...prej je kakal enkrat na dan..včasih na dva dni...zdaj pri uvajanju pa kaka tudi do 3x na dan;)))
|
|
|
|
RE: Dodajanje hrane in prebava 25.3.2009 12:17:18
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjaška30 pri nas je pa ravno obratno...prej je kakal enkrat na dan..včasih na dva dni...zdaj pri uvajanju pa kaka tudi do 3x na dan;))) enako
|
|
|
|
RE: Dodajanje hrane in prebava 25.3.2009 13:39:31
|
|
|
|
josephine27
|
mi smo začeli malo redkeje pa bolj obilno.
|
RE: Dodajanje hrane in prebava 25.3.2009 14:49:54
|
|
|
|
nia5
|
Ko se bo telo navadilo na GH, se bo tudi prebava uredila, to je čist normalno.
|
| Stran: [1] |
Spet folna :)aygoKatero folno ste uživale/uživate?Tifol (
47%)
Elevit (
23%)
Neo Vin (
6%)
Centramed mami (
10%)
Hipp Natal sok (
2%)
drugo (
12%)
Število vseh glasov: 467Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!