|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj se je zgodilo z majčicami?
10.5.2005 12:01:27   
zi&mm
Nina, si moreš mislit; pa še čisto črna sem bla, s kodranimi gostimi črnimi lasmi tako da so se vsi 8) režali in v porodnišnici hecali mamo, da če me niso slučajno zamenjali :)-:)-:)-

karkoli naj bo, samo da je zdravo pa naj bo ša tako veliko....jaz že komaj čakam na :duda:

sej javla pa boš, ko rodiš, ne? a imena imaš že zbrana?

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 26
10.5.2005 12:57:40   
sabini
jOJ PUNCE PUNCE MAJČICE KAJ SMO BLIZU JZ MAM SAM ŠE DVA DNI PA NIČ NE KAŽE DA BO KAJ:duda::duda:

Ma ni nobenih znakov , spim kot top in upam da bo danes ctg kaj pokazal popadke da grem rodit, ker komaj čakam :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
Pa ne da se mi več čakat:hudicek:jz bi kr šla ma pa priznam da me je pa kr malo strah a je še katero?????tkole dneve odštevat pa ne veš kdaj bo kej

l.p.:nosecka::duda:

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 27
10.5.2005 14:38:07   
Spicy Black
zi&mm bom se javla in povedala, pa glej da boš tud ti dala kej od sebe :)-
Imena so pri nas zbrana že od vsega začetka nosečnosti in četudi začnem sedaj kaj prebirati in na novo izbirati mi ne pustijo :grrr:. Naša tamala pravi, da kaj sploh izbiram za :roza:, ker bo itaq :modri:...

Sabini tudi mene je pošteno strah poroda in ali bo z otrokom vse ok...Pa verjamem da so to povsem normalni strahovi na koncu nosečnosti..Jaz sem mojemu včeri rekla, da bom :kuza: iz porodne če bo preveč bolelo :)-, pa je reku da bo že on teku za mano :)-

Včeraj na CTG je tolk gledal u tist papir in na koncu izjavil, da naj mu dam en svinčnik, da bo sam narisal gor popadke :)-:)-

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 28
11.5.2005 8:41:01   
zi&mm
Nina99, hvala bogu, da se bom javla. Še isti dan/noč ko rodim, če mi bo kdo prinesel PC v porodnišnico :)- mogoče mi bodo sestre dovolile da kr pri njih mal po brskam po netu :)-

No, midva imava tudi imeni že zbrani od samega začetka in tudi če prebirava druga imena nama ni nič všeč; dobesedno zaljubljena v izbrana imena :)

Strah :zmeden: ma, ko sem bla čez vikend v bolnici in gor v ambulanti pred porodno sobo, me niti ni blo strah, sem že vprašala gin.,če gremo sobo naprej pa se je nasmehnu in reku: ne,ne, še bo treba mal počakat; bomo vidli ko bo zares treba kako bo s strahom :zmeden2:

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 29
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?