Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Kaj se je zgodilo z majčicami? 10.5.2005 12:01:27
|
|
|
|
zi&mm
|
Nina, si moreš mislit; pa še čisto črna sem bla, s kodranimi gostimi črnimi lasmi tako da so se vsi 8) režali in v porodnišnici hecali mamo, da če me niso slučajno zamenjali :)-:)-:)- karkoli naj bo, samo da je zdravo pa naj bo ša tako veliko....jaz že komaj čakam na :duda: sej javla pa boš, ko rodiš, ne? a imena imaš že zbrana?
|
|
|
|
Kaj se je zgodilo z majčicami? 10.5.2005 12:57:40
|
|
|
|
sabini
|
jOJ PUNCE PUNCE MAJČICE KAJ SMO BLIZU JZ MAM SAM ŠE DVA DNI PA NIČ NE KAŽE DA BO KAJ:duda::duda: Ma ni nobenih znakov , spim kot top in upam da bo danes ctg kaj pokazal popadke da grem rodit, ker komaj čakam :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: Pa ne da se mi več čakat:hudicek:jz bi kr šla ma pa priznam da me je pa kr malo strah a je še katero?????tkole dneve odštevat pa ne veš kdaj bo kej l.p.:nosecka::duda:
|
|
|
|
Kaj se je zgodilo z majčicami? 10.5.2005 14:38:07
|
|
|
|
Spicy Black
|
zi&mm bom se javla in povedala, pa glej da boš tud ti dala kej od sebe :)- Imena so pri nas zbrana že od vsega začetka nosečnosti in četudi začnem sedaj kaj prebirati in na novo izbirati mi ne pustijo :grrr:. Naša tamala pravi, da kaj sploh izbiram za :roza:, ker bo itaq :modri:... Sabini tudi mene je pošteno strah poroda in ali bo z otrokom vse ok...Pa verjamem da so to povsem normalni strahovi na koncu nosečnosti..Jaz sem mojemu včeri rekla, da bom :kuza: iz porodne če bo preveč bolelo :)-, pa je reku da bo že on teku za mano :)- Včeraj na CTG je tolk gledal u tist papir in na koncu izjavil, da naj mu dam en svinčnik, da bo sam narisal gor popadke :)-:)-
|
|
|
|
Kaj se je zgodilo z majčicami? 11.5.2005 8:41:01
|
|
|
|
zi&mm
|
Nina99, hvala bogu, da se bom javla. Še isti dan/noč ko rodim, če mi bo kdo prinesel PC v porodnišnico :)- mogoče mi bodo sestre dovolile da kr pri njih mal po brskam po netu :)- No, midva imava tudi imeni že zbrani od samega začetka in tudi če prebirava druga imena nama ni nič všeč; dobesedno zaljubljena v izbrana imena :) Strah :zmeden: ma, ko sem bla čez vikend v bolnici in gor v ambulanti pred porodno sobo, me niti ni blo strah, sem že vprašala gin.,če gremo sobo naprej pa se je nasmehnu in reku: ne,ne, še bo treba mal počakat; bomo vidli ko bo zares treba kako bo s strahom :zmeden2:
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?