|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj se je zgodilo z majčicami?
10.5.2005 12:01:27   
zi&mm
Nina, si moreš mislit; pa še čisto črna sem bla, s kodranimi gostimi črnimi lasmi tako da so se vsi 8) režali in v porodnišnici hecali mamo, da če me niso slučajno zamenjali :)-:)-:)-

karkoli naj bo, samo da je zdravo pa naj bo ša tako veliko....jaz že komaj čakam na :duda:

sej javla pa boš, ko rodiš, ne? a imena imaš že zbrana?

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 26
10.5.2005 12:57:40   
sabini
jOJ PUNCE PUNCE MAJČICE KAJ SMO BLIZU JZ MAM SAM ŠE DVA DNI PA NIČ NE KAŽE DA BO KAJ:duda::duda:

Ma ni nobenih znakov , spim kot top in upam da bo danes ctg kaj pokazal popadke da grem rodit, ker komaj čakam :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
Pa ne da se mi več čakat:hudicek:jz bi kr šla ma pa priznam da me je pa kr malo strah a je še katero?????tkole dneve odštevat pa ne veš kdaj bo kej

l.p.:nosecka::duda:

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 27
10.5.2005 14:38:07   
Spicy Black
zi&mm bom se javla in povedala, pa glej da boš tud ti dala kej od sebe :)-
Imena so pri nas zbrana že od vsega začetka nosečnosti in četudi začnem sedaj kaj prebirati in na novo izbirati mi ne pustijo :grrr:. Naša tamala pravi, da kaj sploh izbiram za :roza:, ker bo itaq :modri:...

Sabini tudi mene je pošteno strah poroda in ali bo z otrokom vse ok...Pa verjamem da so to povsem normalni strahovi na koncu nosečnosti..Jaz sem mojemu včeri rekla, da bom :kuza: iz porodne če bo preveč bolelo :)-, pa je reku da bo že on teku za mano :)-

Včeraj na CTG je tolk gledal u tist papir in na koncu izjavil, da naj mu dam en svinčnik, da bo sam narisal gor popadke :)-:)-

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 28
11.5.2005 8:41:01   
zi&mm
Nina99, hvala bogu, da se bom javla. Še isti dan/noč ko rodim, če mi bo kdo prinesel PC v porodnišnico :)- mogoče mi bodo sestre dovolile da kr pri njih mal po brskam po netu :)-

No, midva imava tudi imeni že zbrani od samega začetka in tudi če prebirava druga imena nama ni nič všeč; dobesedno zaljubljena v izbrana imena :)

Strah :zmeden: ma, ko sem bla čez vikend v bolnici in gor v ambulanti pred porodno sobo, me niti ni blo strah, sem že vprašala gin.,če gremo sobo naprej pa se je nasmehnu in reku: ne,ne, še bo treba mal počakat; bomo vidli ko bo zares treba kako bo s strahom :zmeden2:

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 29
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?