Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ... 24.3.2009 13:59:13
|
|
|
|
majalina
|
počakaj...
|
|
|
|
RE: ... 24.3.2009 14:07:55
|
|
|
|
ursa30
|
jaz bi ga na tvojem mestu naredila, da ne bi bila v dvomu..
|
|
|
|
RE: ... 24.3.2009 14:24:49
|
|
|
|
sakuL
|
ja sej mi ni težko počakat... sam tko, k nevem kdaj bi bilo pametno test delat, k ti zamuja 1 dan, več dni, 1 teden...? kaj pomeni špikanje desno spodaj, to me bega?
|
|
RE: ... 24.3.2009 14:26:37
|
|
|
|
Luni
|
Jaz sem ga naredila tisti dan, ko bi morala priti M, pa je ni bilo.....
|
RE: ... 24.3.2009 14:32:59
|
|
|
|
ursa30
|
če imaš redno , ti test pokaže en dan po zaostanku..
|
|
|
|
RE: ... 24.3.2009 19:47:29
|
|
|
|
sestrca
|
Ti kar opravi test!
|
|
|
|
RE: ... 25.3.2009 11:43:24
|
|
|
|
majalina
|
in? kaj novega?
|
|
|
|
RE: ... 25.4.2009 2:07:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sakuL ja sej mi ni težko počakat... sam tko, k nevem kdaj bi bilo pametno test delat, k ti zamuja 1 dan, več dni, 1 teden...? kaj pomeni špikanje desno spodaj, to me bega? to mene tud bega - me isto špika tam doli!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
SpanjeMiška2006Kako spite v času nosečnosti?na levem boku (
37%)
na desnem boku (
13%)
na hrbtu (
6%)
na trebuhu (
3%)
se obračam kot vrtiljak (
41%)
drugo (
1%)
Število vseh glasov: 360Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!