|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   romed
11.5.2005 18:45:37   
Jančika_
Mislim, da ni bilo nič, ker sem CB delala takoj za Romedom. Zelo kruto bi bilo, če bi imela kar takoj spet ss, madonca:(. :hudicek:pa še kar ni.

(odgovor članu lily25)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   romed
11.5.2005 18:51:18   
biba77
Saj bo... Nic obupat. Poisci tolazbo ob dobrem mozu in zlatem sinu. :rozica::rozica::rozica: In pri nas. :)

(odgovor članu lily25)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   romed
11.5.2005 18:51:36   
Skabi
Samo zate: :rozica::rozica::rozica:, da te spravi v boljšo voljo.

(odgovor članu lily25)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   romed
11.5.2005 18:57:52   
emaa
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu lily25)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   romed
12.5.2005 13:09:30   
lily25
Jancika zal mi je,
jaz se vedno nisem sla delet testa, ker vem da mi bo pokazal isto kot tebi.

Bomo:sloncek: se naprej

LP
Lily

(odgovor članu lily25)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   romed
12.5.2005 14:34:50   
Jančika_
Saj sploh ni panike glede nosečnosti, res ne (to je šele prvi poskus po ss), zoprno pa je, da se nekaj tako čudnega dogaja z mojim telesom, naredit pa ne morem nič. Evo, danes me že cel dan boli, priteče pa še vedno nič.:grrr:

(odgovor članu lily25)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   romed
24.5.2005 11:56:25   
Jančika_
No, da povem še tule, kako se je tole razvilo pri meni - ker 46. dan M še vedno ni bilo, sem naredila tavelik Baby check in zagledala :roza:! Zgleda, da je do zanositve prišlo kasneje. Čez 14 dni imam pregled, pa bomo videli. Komaj verjamem....ampak počutje je pravo.

(odgovor članu lily25)
Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.