|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   modrčki za dojenje
6.5.2005 15:48:57   
boško
Živjo !
Rok imam 10.6., pa me zanima če mislite, da je sedaj že čas da si nabavim modrček za dojenje. Kje sta ga nabavile ve in s katerimi ste najboj zadovoljne ?

lp:nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   modrčki za dojenje
6.5.2005 15:50:52   
boško
Joj se opravičujem sploh nisem opazila da nisem na pravem forumu postavila vprašanje.:):):);););)

(odgovor članu boško)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   modrčki za dojenje
7.5.2005 10:24:07   
Naty*Taja
Kljub temu ti odgovarjam.
Nikar si ne kupuj modrca za dojenje prej , ko boš prišla iz porodnišnice,ker niti približno ne moreš vedet kako velikost boš rabla!
Jaz sem na primer prišla iz 75 AA na 85 C??!!
Pa sem bila prepričana pred porodom, da mi bo prav 75 B. Res je bolje počakat.

(odgovor članu boško)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   modrčki za dojenje
7.5.2005 20:30:07   
dinika
Moderc si kupi po porodu. jaz sem jih nabavla v MILLERJU, so po 2100,00 sit, pa so bombažni. Skratka so enaki kot tisti za 5000 sit, so pa zelo udobni in lepo se perejo.

(odgovor članu boško)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   modrčki za dojenje
10.5.2005 9:32:05   
zi&mm
No, jaz sem si kupla v 38t in bomo vidli, če mi bo prav...sicer sem ga oblekla na mogja in še nekaj dodala pa je bla kr velika številka...sem ga vzela v sparju in sicer stane okoli 2.900

(odgovor članu boško)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?