Anonimen -> RE: pregledi po PDP (24.3.2009 11:01:20)
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka12345 Živjo, potrebujem vaš nasvet oz. vaše izkušnje. Kako pogosto ste imele pregled po PDP-ju. Jaz sem bila na zadnji kotroli v četrtek. V nedeljo sem imela rok in naslednji pregled imam šele v četrtek. Povsod kjer sem brala piše, da so pregledi vsaj dvakrat na teden, če ne še bolj pogosto. Kdaj pa pregledajo, če je s plodovno vodo vse uredu? Hvala že v naprej. 1 dan pred PDP sem imela redni ctg zjutraj ob 7-ih, mela sem sabo coka poka (v primeru, da sem sprejeta), ker je bilo na ctg vse ok, sem šla do svojega G, da pogleda ctg izvid in nato čez 2 dni spet ponovni ctg. Čez 1 dan ponoči sem šla s popadki do porodnišnice, sprejeta, ker bi bla itak naslednjo jutro fiksno sprejeta. ctg je kazal popadke, vendar samo na 15 min, čeprav so bli doma že na 4 minute. Ostala sem še eno noč noter s popadki, 3 dni po pdp amnioskopija, sprejem na porodni oddelek, kjer sem čez 8 ur rodila. Sprejeta sem bila na porodno, ker se je [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] pokakala v trebuhu.
|
|
|
|